Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yaşamı Renklendiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Romantik tarafınız bugünü ele geçirebilir. Şair ruhlusunuz, bu nedenle sözlerinizle birini baştan çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bazı akılda kalıcı ifadeler kullanıp mübalağa sanatına başvurabilir ve bu kişiye oldukça etkileyebilirsiniz. Ya da sevgi dolu bir mesaj ya da tutkulu bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Birine karşı olan hislerinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Bu kişi çoktan kalbinizi ele geçirmiş olabilir.

Yeni bir ev alıyor ya da arsa yatırımı mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse, bunu yapmak için yanlış bir zaman seçmişsiniz. Emlakla ilgilianlaşmaları çok karlı olma vaadiyle göz doldursa da, heybenizde şüpheyle yola çıkmayın. Her türlü ihtimali araştırın, artıları ve eksileri bir kenara yazın. İşe yarar görünürse, peşini bırakmayın.

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bugün sosyal olaylar her iki cinsten de ilginç insanlara sizi bir araya getirirken, romantizm tırmanışa geçiyor. Halihazırda biriyle flört halindeyseniz, bugün partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, yeni biriyle tanışırsanız şaşırmayın. İlgi alanlarınızda başkalarıyla edeceğiniz teşvik edici sohbetler, hayal gücünüzü harekete geçirecek ve daha fazlasını öğrenme arzunuzu ateşleyecek. Günün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir gün geçirmen olası. O yüzden gün içerisinde tam olarak neye odaklanacağına dikkat etmen gerekebilir. Gereksiz konularla vakit geçirip enerjini boşa tüketmemelisin.

23 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenlerin bugünkü konumu sizi bir içsel yolculuğa çıkarabilir. Kendinize ait gerçek hedefleri diğerlerinden ayırt etmek için içi dünyanızın derinliklerine dalıyorsunuz ve gördükleriniz sizi şaşırtabilir. Gelişen iletişim yetiniz ve derin kavrayışınız her tür ilişkinizi zenginleştiriyor ve amaçlarınızın birçoğu manevi doğrultuda. Bunları bir kenara not edin.

23 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatına dair sıradanlığa düştüğünü hissettiğin noktaları renklendirmek isteyeceksin. Kendine yeni bir seyahat rotası belirlemek gibi alternatif heyecanları denemeye karar verebilirsin. Yaşam alanını lokasyon yeniliğiyle güncelleyebilir, somut bir adım atmak üzere harekete geçebilirsin. Senin için doğru olan tercihleri daha iyi görebileceksin.

23 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı gerçekleri öğrenmek isteyebilir, kuşku ve öfke gibi duygular tüm benliğinizi sarabilir. Olaylar karşısında daha sakin kalmalı ve durumu sağlıklı bir şekilde atlatmaya istekli olmalısınız. Süreç içinde haklılığınız kendini gösterecektir. Sonraki adımı düşünerek temkinli olmanızda fayda var.

23 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcuna ilerleyen Ay, arkadaşlıklar, entelektüel işler ve hareket açısından son derece olumlu olabilir. Düşüncelerinizi zenginleştirme imkanınız da olabilir.

23 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar, hem akıl danışmak, hem de rahatlatılmak için size geldiklerinde beklediklerini fazlası ile bulacaklar. Bu yüzden çok çabalıyorsunuz.

23 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak, bugün senin için güzel bir geçecek ve ihtiyaç ve taleplerine hiç olmadığı kadar duyarlılık olacak. Dikkat etmen önemli bir nokta var: tutamayacakları önemli sözler veren boş ağızlı insanlardan uzak dur. Yavaş ama istikrarlı olan yarışı kazanır ve biliyorsun ki sen bu tekniğin uzmanısın. İnanılmaz boyuttaki sabrın ve duyarlılığın böyle bir günde önem kazanacak.

23 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde strateji ve planlar tasarlamak için harika bir konumdasınız ve bir ana plan oluşturmaktan özel bir keyif alabilirsiniz. Genel olarak konuşmalar ve iletişim, güçlü bir odakta olabilir. Mekanik veya entelektüel sorunları çözmek için iyi bir gün. Aynı zamanda, deneyimler duygusal sorunları analiz etmek için yardımcı olabilir, ancak gün derinlere inmek yerine daha hafif analizleri tercih eder. Meraklısınız ve son olaylar hakkında derin düşüncelere dalmaya hazırsınız.

23 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Evinizle ilgili değişim yapabilirsiniz.

23 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

23 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününü arkadaşlarınızla geçirebilir, sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir ve gerilime neden olabilir. İletişim dilinize dikkat etmeniz önem taşıyor.

23 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen uyumlu gelişmeler sizi çok sevindirecek. Tanışacağınız zarif ve hoş bir insanın etkisi altında kalarak yeni maceralara atılabilirsiniz. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama parasal karşılığından memnun değilsiniz. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Günün yorgunluğunu spor yaparak atın.

23 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 54"
Ay
Akrep
13° 26' 51"
Merkür
Koç
26° 01' 01"
Venüs
Balık
20° 30' 22"
Mars
Balık
04° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 23"
Satürn
Balık
13° 11' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 14"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 29"
Lilith
Başak
19° 41' 52"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>