Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Hayallerinizdeki kişiyle bugün tanışmayacaksınız. Aksine, bu konularda hayal kırıklığı yaşamanız muhtemel. Enerjinizi finansal durumunuz gibi daha gerçekçi şeylere harcasanız daha iyi olacak. Dikkatinizi buna vermelisiniz. Eğer enerjinizi başka tarafa yönlendirirseniz, bunun meyvesini daha çabuk alacaksınız.

Bugün her türlü dış mekan aktivitesi için iyi bir gün. Yapabiliyorsanız, sizi kısıtlayacak her türlü iç mekan aktivitelerinden izin alın. Daha çok dışarda çalışma havasındasınız. Bazı yaratıcı peyzaj düzenlemeleri için bazı fikirler edinebilirsiniz. Ya da fidanlığa bir gezi yapmaya ve bitkilere yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkmaya karar verebilirsiniz. Veya bisiklet sürmenin tadını çıkarabilirsiniz. Dışarı çıkın ve pozitif dünya enerjisini içinize çekin!

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Düzgünce oturup sallantıda olan o projelerin üstesinden gelme zamanı! Bunu yapacak bir modda olmayabilirsin; yine de, yapılması gereken şey tam da bu. Önce delegasyona bir göz at. Ekip üyelerin arasında bazı gerginlikler yaşanıyor olabilir. Neyse ki bu sıkıntıları çözebilmek için gerekli olan liderlik özelliklerine sahipsin!Bugün şüphelerin ve kendinize soracağınız o cevaplanması zor soruların günü. Eğer meditasyon yapmayı seven biriyseniz bugün bugün biraz daha fazla meditasyon yapmayı düşünün, çünkü kendiniz hakkında çok fazla şey öğrenme ihtimaliniz var. Bugün çevrenizdeki insanların etrafını saran duyguların tüm renklerini görecek, keyiften kati bir hayal kırıklığına doğru sürüklenip sürüklenip geri geleceksiniz. Bugün siz o duyguların neresinde yer alıyor olacaksınız acaba?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde ilişkileriniz ve sosyal çevreniz oldukça ön planda olacak ve iyicil enerjiler çalışacaktır. Sevginizi dile getirme arzunuz artabilir. Sevdiklerinizle daha fazla paylaşım içinde olmak isteyebilir, özlem ve merak duyabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halinin fazla değişken olması yakın çevrendekileri oldukça etkiliyor. Çevrenle zıtlaşmayacak ve onlardan gelen eleştirilere daha ılımlı yaklaşmak isteyeceksin. Öz eleştiri yapman gereken durumlar karşına gelebilir. Aile içerisinde yaşanabilecek polemikler canının sıkılmasına neden olabilir. Bazen “hayır” deme hakkının da olduğunu bilmen gerektiğini fark edebilirsin.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız destekler ve iyi haberler eksik kalan bazı durumları daha iyi bulmanıza yardımcı olacaktır. Fiziksel sağlığınıza ise dikkat etmeniz gerekiyor. Spor veya kendi kişisel bakımlarınızla ilgilenirseniz bugün kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular, görüşmeler ve anlaşmalar önemli olabilir. İyi bir İletişim kurmaya gayret etmelisiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi melankolik hisler içerisinde bulabilirsiniz. Özellikle uzun süredir ilişkisi olan Yay’lar ilişkinizi riske atacak hareketlerdenn kaçınmalısınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanları etkilemeye çalışma. Aklın başındaymış gibi davranmaya çalıştığın zamanlarda, kendini bazı fırsatlara erişmekten alıkoyuyorsun. Kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi yaşa. Kontrolü elinde tutmadığında, karşına neler neler çıkabileceğini kim bilir!

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkide iletişim şimdi net bir şekilde gerçekleşebilir. Bugün, hayatınızın normalde gizli olan kısımları vurgulanıyor. Güvendiğiniz kişilerden bile nelerden çekindiğinizin her zamankinden daha fazla farkında olabilirsiniz. Bazı şeyleri gizli tutmak için geçerli sebepler olabilir ama en azından kendi sebeplerinizi öğrenmelisiniz. Her iki durumda da, bildiğinizden emin olun.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür, alacağınız kararlar konusunda önemli bir aşamaya neden olacak. Hızlı düşüneceksiniz, bazı olaylar kesinlik kazanacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, yeni atılımlarınız için de sizi motive edecek.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda etkin adımlar atarken daha kontrollü olmanız gerekiyor. Aktif adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün. Aklınızdaki olumsuz düşünceleri de kendinizden uzaklaştırmalısınız. Sağlam adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde herhangi bir sorun görünmüyor. Gereksiz kıskançlıkları tadında bıraktığınızda, beraberliğiniz güvenli bir şekilde ilerleyecek. İş yerinde çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir, ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz. Para ve hesap işlerinde çok dikkatli olmanız gereken bir gün. Sabırlı olmayı başarabilirseniz, parasal konularla ilgili sıkıntılarınız yok oluyor.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 02" R
Ay
Başak
02° 07' 58"
Merkür
Boğa
00° 27' 20"
Venüs
Boğa
20° 26' 08"
Mars
Koç
11° 49' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 06"
Satürn
Balık
17° 49' 19"
Uranüs
Boğa
23° 15' 36"
Neptün
Balık
29° 20' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 38"
Lilith
Başak
25° 05' 18"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>