Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlişkilerin Güçleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile birlikte bazı işler yapmak sizi daha da yakınlaştırabilir. Birlikte kafa yorup fikirler üreteceğiniz bir konuya odaklanmanız aranızdaki anlayışın artmasını sağlayacak. Bugün kendinize böyle bir uğraş bulmalısınız.

İş yerinizde bugün olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün ortaya çıkabilir.

Bugün maddi sorumluluklarını tek tek halletmen gerektiğini fark edebilirsin. Her şeyi aynı anda çözmek yerine bazı şeyleri teker teker ortadan kaldırmak bütçeni yormadan daha güzel sonuçlar almanı sağlayacak.

Diyet ve egzersiz rutininde değişimler yapabilirsin bugün. Daha fazla hareket etmek veya aktivitenin türünü değiştirmek keyfini yerine getirebilir. Sana daha iyi gelecek olan egzersiz türlerine odaklanabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dinlenmeye ayırmak ve kendine dikkat etmek senin için önemli olacak. Haftanın değerlendirmesini yapmak ve sonraki haftaya nasıl başlamak istediğini anlamak için bugünden özen gösterebilirsin. Ağır ve yorucu hareketlerden uzak durmalısın bugün.

24 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, kişiliğinizin iç ve dış taraflarını bağlamanıza yardımcı olarak içinizde daha güçlü hissetme eğilimindesiniz. Tüm birliklerinizin ortak bir cephede birleştiğini ve hedeflerinize ulaşma yolunda muazzam bir ilerleme kaydettiğini hissedebilirsiniz. Durmayın çünkü momentumunuz güçlü. Şimdi harekete geçirdiğiniz şeyler, zamanla artarak devam edecek ve muazzam bir etkiye sahip olacak.

24 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhen ve bedenen dinlenmek isteyebilirsin. Bu süreçte yıpranan aile ilişkilerini de toparlamak için çaba göstereceksin. Yoğun çalışma sırasında karşına önemli fırsatlar çıkabilir. Hemen cevap vermek yerine karşındaki kişiyle tekrar konuşmak üzere bir tarih belirlemen daha iyi olacaktır. Ev ya da araba alım-satımı için araştırma yapabilirsin.

24 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize, yeteneklerinize ve hayatınıza bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Bunların sizin için değerli olduğunu daha çok düşünerek maddi ve manevi açıdan daha iyi koşulları kurmak isteyebilirsiniz. Duygusal ve dalgın tavırlarınızı evle ilgili sorunlarınızı hallederek dağıtabiliriz.

24 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla gelişmeye açıksınız. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

24 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dil öğrenmek ya da herhangi bir şekilde yaratıcılığınıza etkisi olacak konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni tecrübeler edinmeniz vizyonunuzu genişletebilir.

24 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeyler daha yavaş ilerleyebilir. Dikkatin dağılabilir. Kendini bir şeylere odaklanmak için zorlamak yerine günü akışına bırakman senin için daha iyi olabilir. Kendini zorlamaman gerekecek.

24 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Monotonluktan bunaldığınız ve artık değişim istediğiniz ne varsa şimdi ciddi bir şekilde bunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Ne istediğinizi bildiğiniz sürece hedefle ilerlemek sorun olmamalı ancak mucizeler bekliyorsanız kendinizi biraz üzebilirsiniz. Aileniz veya partnerinizle çatışma yaşadığınız bir konu varsa buna karşı tek taraflı bir bakış açınız olduğunu fark edebilirsiniz. Herkesin iyiliği için farklı düşünmeyi deneyin.

24 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel özgürlüğünüzü korumak adına verdiğiniz savaşlardan daima, siz galip çıkıyorsunuz. İçten davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde, başlattığınız her türlü çalışmayı istediğiniz koşullara getirebileceksiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birarkadaşınızla ortak bir noktada buluşmakta zorlanıyorsanız, yaratıcılığınızı daha fazla ortaya koyacağınız bir öneriyle masaya gelmek iyi olabilir. Böylelikle karşınızdaki kişiyi daha kolay etkileyebilir ve itiraz edebileceği bir nokta bırakmamış olursunuz.

24 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız biri var, hissettiklerinizden eminsiniz ama şartlar beraberliğinizi için uygun değil. O da bunun farkında. Uygun bir dille, ona bunu anlatmaya çalışın. Boşta geçen zamanın size birçok şey kaybettirdiğini fark etmelisiniz. Biraz atak olduğunuz takdirde, girişken kişiliğinizle meslek yaşamınızda hiçbir engel bulunmuyor. Para konusunda kısmetlisiniz. Ancak para ile ilgili fırsatları anında değerlendirmeye çalışın. Sağlığınızla hiç ilgilenmemek, şu günlerde başlıca kusurunuz.

24 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 02' 14" R
Ay
Yay
22° 35' 19"
Merkür
Koç
16° 11' 52"
Venüs
Koç
27° 58' 15"
Mars
Balık
27° 49' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 05"
Satürn
Balık
16° 21' 20"
Uranüs
Boğa
22° 12' 26"
Neptün
Balık
28° 49' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 10"
Lilith
Başak
23° 03' 54"
True Node
Koç
15° 27' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>