Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Hedeflerinize doğru bir ilerleme kaydetmediğinizi düşünüyorsanız, hedefenizi gözder geçimenin tam vakti. Aşk hayatınızda yüzünden hayal kırıklığına mı uğradınız? Son zamanlarda bu konuda çok fazla enerji harcamış olabilirsiniz ama bir faydasını göremediniz. Gelecekle ilgili ciddi kararlar vermeden önce birkaç gün bekleyin.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Yüksek enerji ve duygular bugün senin ödülün olacak. Kendine ve başkalarına karşı fazlasıyla duyarlı yaklaşıyor olacaksın. Mevcut göksel açılar yanlış anlaşılmalara zemin hazırlamaya müsait ve duygusal tepkilerin yolunu açıyor. Mümkün olduğunca etkili şekilde iletişim kur ve eğer aklın karışmış, sinirli veya hüsrana uğramış hissedersen duruma açıklık kazandırmak adına soru sormaktan çekinme. Büyük sorunlarla baş etmek için bir başka günü bekleme.Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işte diğer insanlardan daha da öteye gidebilirsin. Kuracağın iletişimler ve dahil olacağın projeler beklenmedik gelişmelere vesile olabilir. Kendine güvenerek hareket etmen gerekecek.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, Ay Terazi'deki yolculuğunu tamamlarken, bugün sosyal hayatınızdaki iletişim kanallarında bir artış görebilirsiniz. Özellikle hiç beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz, uzun süredir görüşmediğiniz bir yakınınızın telefonu sizi şaşırtabilir. İkili ilişkilerde kendinizi anlatmak ve ifade etme konularında güçlük yaşabilirsiniz, sadakat konuları bir kez daha gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde üzerinde hissettiğiniz baskının azaldığını göreceksiniz, hayatınızın kontrolünü ele aldığınızı hissetmek özgüveninizi arttıracak. Mars'ın yarattığı hareket sayesinde ikili ilişkilerde yeni bir adım atma durumu söz konusu olabilir, cesaretli olmaya ve duygularınızı dinlemeye özen gösterin.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm dünyayı sırtlanmış gibi hissediyor oluşun çevrenin de dikkatini çekecek. Mücadele gezegeni Mars, burcundan çıkıp, toprak burcunda konumlanmaya başlıyor. Evcil hayvanın varsa, onun sağlığı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Finansal anlamda kendini geliştirmek için yeni yatırım alanlarını incelemek isteyebilirsin.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancı kültürlere olan ilginiz bugün yoğun bir şekilde hissedilebilir ve bununla ilgili bilgi toplama süreci içine girebilirsiniz. Planlarınızda sürpriz değişimler olabilir ve ani seyahat planı yapmak durumunda kalabilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik ve kıvrak olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz biri zarar gördüğünde ona kendini iyi hissettirmek için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. Sizi sevmeyen insanları kışkırtmak yerine uzlaşın.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal olaylar her iki cinsten de ilginç insanlara sizi bir araya getirirken, romantizm tırmanışa geçiyor. Halihazırda biriyle flört halindeyseniz, bugün partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, yeni biriyle tanışırsanız şaşırmayın. İlgi alanlarınızda başkalarıyla edeceğiniz teşvik edici sohbetler, hayal gücünüzü harekete geçirecek ve daha fazlasını öğrenme arzunuzu ateşleyecek. Günün tadını çıkarın.

24 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Niyetleriniz ne kadar masum olursa olsun, bir otorite figürünü gücendiriyor gibi görünebileceğiniz için, kendinizi savunmak bugün sinir bozucu olabilir. Belki de onların para konusunda bilmediğiniz bir hassasiyetini tetiklemişsinizdir. Ne yaparsanız yapın saldırgan olarak algılanmanız da mümkündür, çünkü sizi güçleri için bir tehdit olarak görebilirler. Objektif olarak yanlış bir şey yapıp yapmadığınızı anlamaları için durumu bazı arkadaşlarınıza danışmak isteyebilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çekici fikirlerinizi daima kendinize saklamalısınız. Dışa dönük ve ilginç bir yapınız var. Fakat, ürettiğiniz düşüncelere karşı çıktıkları zaman son derece rahatsız oluyorsunuz. Çevrenize karşı daha anlayışlı olmalısınız.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

24 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken sosyal hayatınız aktif. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ya da işinizle ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. Bazı dernek ya da kulüp üyelikleriniz varsa onlarla ilgili bir gündeminiz de olabilir.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal biri olmanıza rağmen, aşk yaşamında farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı bitirmeniz gerekiyor. Uzun zamandır hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

24 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>