Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sağlığınla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 10%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Bugün açık fikirli olmaya çalışın. Diğer insanlar size ilginç fikirler veya tekliflerle gelebilir. Bu önerileri reddetmek yerine, onları dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Belki bir arkadaşınız bir yatırım hakkında öneride bulunabilir. Sizi gerçekten karlı bir hale getirmesi ihtimaline karşı bu olasılığı araştırın. Veya birarkadaşınız bir müşteriyi bağlamanın yeni bir yolunu önerebilir. İnatçılığın veya gururun sizi dinlemekten bile alıkoymasına izin vermeyin.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Bugün, başarının sandığınızdan daha yakında durduğu bir gün. Aradığınızı bulacaksınız fakat aramak için ilk adımı atmanız gerekiyor. Yüksek ihtimalle derinlere inen sorularınıza somut cevaplar bulmanın peşindesiniz. Doğru olduğunu hissettiğiniz cevapları bulana dek analitik zihninizin çalışmayı bırakmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Yay burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

25 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde dalgınlıklar ve dikkat dağınıklığı olabilir. Güne dair planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. İletişimde daha hassas olmalı, kritik konuşmalardan kaçınmalısınız. Kardeşler ve yakın çevre ile ilişkiler öne çıkabilir.

25 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerin ile aranda çıkacak problemler istemediğin noktalara evrilebilir. Gönlünü almak için keyifli bir akşam planlayabilirsin. Daha fit bir görünüme sahip olmak için diyet yapmaya karar verebilirsin. Diyetisyen arayışların sürerken spor yapmak içinde araştırmalar yapabilirsin. Sağlığını sık düşündüğün bu günlerde alışkanlıklarını bırakıyorsun.

25 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminiz sizden beklenilmedik kadar durgun olabilir. Sakinliğiniz çevrenizdeki herkesin dikkati çekse de sebebini sormakta çekiniyor olabilirler. Yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunuzu söylerseniz sizler için endişelenmeyeceklerdir. Kendinizi dinlemek sizlere iyi gelebilir.

25 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirler, görüşmeler ve eğitsel açıdan yararlı olabilir. Bugün yakın çevrenizle daha yakın olabilirsiniz.

25 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eviniz, dekorunuz ya da herhangi bir alanda değişim yapmak için uygun ayrıca el işine yönelik yetenekleriniz de gün yüzüne çıkabilir.

25 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

25 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilişkileriniz ön planda olacaktır. Ay'ın gün boyunca boşlukta olması iletişimsel problemlere sebep olabilir. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız. Merkür'ün Güneş ile kavuşumu kendinizi ve psikolojinizi daha iyi anlamak isteyeceğiniz bir güne işaret ediyor.

25 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

25 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kaliteli iletişim, başarılı ilişkilerin büyülü anahtarıdır. İş hayatınızda karşınıza çıkan zorlukları kolayca alt edebiliyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten büyük bir zevk alıyorsunuz.

25 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu çok çabuk yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi alt etmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar özellikleçevrenizden olabilirler. Siz dikkatli düşündüğünüzde bunların kim olduğunu anlayacaksınız ve onları kendinizden uzak tutmayı başarabileceksiniz. Fakat önemsemezseniz zarar görmeniz mümkün. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

25 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 26' 36" R
Ay
Boğa
24° 07' 50" R
Merkür
Koç
22° 17' 40"
Venüs
Boğa
11° 11' 15"
Mars
Koç
06° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 47"
Satürn
Balık
17° 15' 58"
Uranüs
Boğa
22° 49' 25"
Neptün
Balık
29° 08' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 57"
Lilith
Başak
24° 15' 18"
True Node
Koç
15° 19' 28"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>