Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önemli Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk konusunda adım atmamak ve sadece hayallere dalmak daha çekici gelebilir sana bugün. Eğer hayatında kimse yoksa beğendiğin bir kişi hakkında hayaller kurmak keyfini yerine getirecek. Bu düşüncelere dalmak aşk konusunda neler beklediğini de ortaya koyacak.

Bazı yakınmalarınız biraz gecikmiş görünüyor. Bazı insanların ne kadar sabit fikirli olduğunu biraz geç öğreniyorsunuz. İş yaşamında küçük yanılgılar büyük tedbirleri getirebilir.

Para kazanmak için farklı fikirlerin olabilir bugün. Daha farklı konulara odaklanmak ve farklı seçenekleri değerlendirmek önceliğin olabilir. Bu konularda esnek olman gerekecek bugün.

Vücuduna karşı nazik olmalısın bugün. Ağır hareketlerden uzak durmalı, ağır ve yağlı yiyecekler yememeli ve yeteri kadar dinlendiğine emin olmalısın. Vücudunun enerjisini toplaması için fırsat vermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal konularda daha şanslı olacaksın. Neşen yerinde olacak genel olarak. Sevdiklerinle keyifli ve güzel vakitler geçirmek için fırsat bulabileceksin. Bugünün keyfini çıkarmaya bak.

25 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün sorunlarla mücadele etme konusunda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sorunlar kafanızın karışmasına neden olabilir. Karşılaştığınız problemlerle mücadele etmek için sevdiğiniz kişilerin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugünü bir kenara mutlaka not edin ve sonraki günlerde mücadelenize başlayın.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yay burcuysan, gün senin için bitmek bilmeyecek. Haftanın altı günü çalışmanın ağırlığının her geçen gün artması keskin kararlar almana neden olabilir. Aile bireylerine sorumluluklarını hatırlatman gerekecek. Bu durum aranızda bir gerginlik yaratabilir. Kişisel gelişimini destekleyecek ve streslerinden arınacağın bir kursa yazılabilirsin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuları ele alabilirsiniz. Yapmanız gereken ya da mevcutta çalıştığınız işler varsa bunlarla ilgili çalışmalara odaklanmalısınız. Eski ilişkilerinizden ve ailenizden alacağınız destekler üzerinizdeki duygusal yorgunluğu atmaya yardımcı olabilir.

25 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle sizi meşgul eden konular ya da düzensizlikler yüzünden yorulabilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak için radikal kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu kararları alırken ise sezgilerinize güvenebilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların fikirleri sana daha açık olabilir. Çok fazla çaba sarf etmeden karşı tarafın ne demek istediğini anlayabilirsin. Karşı tarafı anlamak, empati kurmak iyi gelişmeler getirebilir sana.

25 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdakiler sizi her zamankinden durağan bulduklarını söyleyebilirler. Bu aynı zamanda hareketsizliğinizin de bir göstergesi olabilir. Muhtemelen işlerin kendiliğinden yoluna girmesini bekliyorsunuz. Peki, sizce bu ne kadar mümkün? Bir şeyi ne kadar istediğiniz ve onun için ne kadar fedakârlık yapabileceğiniz konusunda kendinize karşı dürüst olmanız gerekebilir.

25 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyor, ailenizden yardım almaktan hoşlanıyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda başarılı çalışmalara gireceksiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir problem; sadece çözüm bulana kadar bir problemdir. Çözümü bulduğunuzda, problem olmaktan çıkar. Meseleye bu şekilde baktığınızda, şu sıralar aklınıza takılan şeyin aslında geçici bir durum olduğunu fark edebilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli ve yerinde olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Aşk hayatınızda mutlu ve yeni gelişmeler var. Bunlar, hayal ettiğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeteneklerinize, yenilerini eklemek gerektiğinin siz de farkındasınız. Aile içi önemli bir kararın eşiğindesiniz. Sezginize güvenerek vereceğiniz karardan pişman olmayacaksınız. Maddi bir konuda bir müjde var. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

25 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 13" R
Ay
Akrep
22° 17' 02" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 02' 07"
Mars
Balık
25° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 56"
Satürn
Balık
16° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 59"
Lilith
Başak
22° 48' 03"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>