Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2022, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, özellikle de sevdiklerinize yardım ederek ilişkilerinizde kendinizi tanımanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çevrenizden biri sorun yaşıyor ve yardımınıza ihtiyacı var. Eğer yardım ederseniz çok iyi olacak çünkü bu sıralar oldukça hassas ve anlayışlısınız. Özellikle başkalarının öfkesini yatıştırabilir ve tartışmalarda arabulucu görevi üstlenebilirsiniz. İyimserliğiniz seviyemiz çok yüksek ve onu başkalarına yaymak için de hazırsınız.

Bugün kalkmak için zor bir zaman geçiriyor olabilirsiniz. İşler iyi gitmiyor gibi gözüküyorsa cesaretinizi kırmamaya çalışmayın. Beklentilerinizin birçoğu oldukça yüksek olacak ve mükemmeliyet hissi, herkesin sizin standartlarınıza uymasını zorlaştıracak. Her küçük detayın üzerinde çalışmamayı deneyin. Sizden mükemmel olmanız beklenmiyor.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

İşe koyul. Meşgul olmak için güzel bir zaman. Odaklanma ve yaratıcılık gerektiren eylemler destekleniyor olacak; hatta fiziksel güç ve enerji de desteklenerek seni hareket etmeye sevk edecek. Uyuşuk, yorgun ve biraz keyifsiz hissediyorsan, günün göksel açıları bütün bu olumsuz etkileri yok edebilir! Sanatsal projelere yönel ya da tahtadan bir şeyler inşa et. Hayatındaki özel insan için bir şeyler yaratabilirsin.Bir arkadaşınız veya akrabanızdan aldığınız telepatik mesajlar karmaşık olabilir. Bu sizi rahatsız edebilir, özellikle bu kişi normalde pratik ve mantıklı bir kişi ise. Fakat hepimiz kötü zamanlar yaşarız. Davranışlarını gözlemlemeye çalışın ve iç veya dış krizle ilgili herhangi bir belirti var mı diye bakın. Eğer yoksa, bu kişiyi yanlız bırakın. Ne de olsa başkalarını yardım istemek için zorlayamayız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kalan işler varsa onları bitirmek için iyi bir gün olabilir bugün. Bir şeyler tam sonlanmadan yeni kararlar almaman da iyi olacak. Bazı konuları bugünden bitirmen ilerisi için zaman ve zihninde de bir yer açabilir.

25 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gökyüzündeki hareketlerden olumlu bir şekilde yararlanacaksınız sevgili Yay burçları. Sabah saatlerinde kendinize biraz zaman ayırarak meditasyon yaparsanız daha hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Öğleden sonra yaşanacak kaosa hazırlanmanızda fayda var. Planlarınız ters gitmeye başlarsa strese girmemeye çalışın. Bu bir sürelik bir fırtına olacak ve akşam saatlerinde sular durulacak. Önemli olan bugünü en az zararla atlatmak.

25 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hangi konularla nasıl başa çıkacağını takip ediyor ve geri adım atmıyorsun. Soru işaretlerini çözerek ilerlemek isteyeceksin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ailesi ile farklı düşündüğün konular gündeme gelebilir. Eğer çalışan bir Yay burcuysan, ekip arkadaşlarınla aranızdaki uyumun her geçen gün arttığını hissedeceksin.

25 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatında zorlandığınız konuların üzerine odaklanmanız gereken bir gün. Sorunlarınıza gereken zamanı ve ilgiyi verdiğiniz sürece sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Bugün planlarınızı gerçekleştirmek için beklemediğiniz bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir ve bu duruma çok sevinebilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizin karşılanmadığını düşüneceğiniz zamanlar var. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

25 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu arada önem verdiğiniz kişilere karşı davranışlarınızı değiştirip ilişkilerinizi farklı boyutlara ulaştırabilirsiniz. İş yerinizde huzursuzluk hakim.

25 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

25 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının eylemlerini bilinçli olarak bile bilmeden kontrol ediyor olabileceğinin farkına varmalısınız. Bu, başkalarının baskınıza verdiği tepkilerin bir sonucu olarak duygusal patlamaların yaşanabileceği günlerden biridir. Başkalarının eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini düşünmeyin. Kendi kişisel sorunlarınızla başa çıkmakta yeterince zorlanıyor olabilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

25 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

25 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün daha ziyade iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilir, çalışıyorsanız işinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Evden çalışmak ya da spiritüel çalışmalarla ilgilenmek için uygun bir gün. Yöneticiniz Jüpiter’den destek alıyorsunuz.

25 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal ilişkilerinizde içine kapanık bir tutum izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve çoğunlukla bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bazı gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, öfkeli ve sabırsız davranmak yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir.

25 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>