Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gelecekten Kaygılısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kafan çok dağınık olabilir. Eğer sevdiğin bir kişi ile görüşmen varsa bugün bu görüşmenin yerinden ve zamanından emin olarak adım atmaya çalış. Kafa karışıklığı ile yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin bugün.

İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu düşünceleri bir çalışma arkadaşınızla paylaşıyor, onu da ortak etmek istiyorsunuz. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir.

Bugün maddi konularda iç sesini dinlemen gerekecek. Eğer bir masraf ile alakalı içine sinmeyen bazı şeyler varsa o masrafı ertelemelisin. Kendine daha fazla güvenmeli ve bazı şeyleri aceleye getirmemelisin.

Kalori hesabı yapmak vücudunun yeteri kadar gıda almasını sağlarken gereksiz olanı da kesmeni sağlar. Bugün hangi gıdanın ne kadar kalorisi olduğunu öğrenmek için kendine zaman ayırabilir ve ufak değişiklikler ile kendine büyük iyilikler yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol bol gülümsemek ve etrafındaki insanlara olumlu yaklaşmak seni daha iyi hissettirecek. Gününün nasıl geçmesine karar verirsen günün öyle geçecek çünkü. O yüzden olumlu olmalı ve içini karartmamalısın.

26 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün zihniniz güçlü ve odaklı. Özellikle sosyal olarak kendinizi ifade etme konusunda daha iyi bir noktaya ulaştığınızı fark edeceksiniz. Kendinizle gurur duymanın zamanı geldi. Sezgi seviyeniz yüksek ve şu anda, özellikleve sağlık söz konusu olduğunda size iyi hizmet etmeye yatkın. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

26 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini her ne kadar sakin hissetsen de gelecek kaygın ağır basabilir. Yeni bir düzen, kariyer ve kişisel gelişiminin nereye varacağını merak edebilirsin. Arkadaşlarının ilişkileriyle ilgili anlatacakları ciddi sıkıntılara çok şaşıracak, yorum yapmakta zorlanacaksın. İlk kez katılacağın aktivitelerle, ilgi alanının genişlediğini hissedeceksin. Hatırlayacağın bazı hatıralar karşısında duygusallaşabilirsin.

26 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız kadar bireysel alanlarda da şansınızın, hızınızın artacağı bir gündesiniz. Bir adım atmak, kendinizi mutlu olacağınız işlere ve insanlara adamak isteyebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi içinizde tutmak zorlaşabilir.

26 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

26 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinize olan sevginiz de onun hoşuna giderek daha romantik bir ilişki yaşamanıza vesile olacaktır.

26 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Halletmen gereken işlerin miktarında artış olabilir. Bu durum sana haksızlık gibi gelebilir. Ancak ileriye dönük adımlar için bugünden bazı şeyleri yüklenmen daha iyi olabilir.

26 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir içinde bulunduğunuz bir mücadeleden kazanan taraf olarak ayrılabilirsiniz. Etrafınızdaki bazı insanların asıl niyetlerini fark edebilir ve onlardan uzaklaşabilirsiniz. Kendinize odaklandığınız ve kendinizi geliştirdiğiniz uzun bir sürecin başındasınız ve bu yolda birçok kazanım elde etmeye hazırsınız. Geçici heveslerden uzaklaşın ve gerçek, kalıcı fikirlere odaklanın.

26 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Çevrenizin farklı fikirlerine saygı göstermelisiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner, ortak, evlilik, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Aşk, hobi, tatil, konularında bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir ama şans sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

26 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka daha bir süre kapalısınız. Çok uzun zaman geçmesine rağmen onu unutamıyorsunuz. Aynısını bir daha yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin anıları size yeterli geliyor. Kendinizi yoğun birtemposunun içinde bulmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını, maddi olarak alabileceksiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün. Sağlığınıza özen gösterin. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

26 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 44" R
Ay
Yay
10° 19' 60"
Merkür
Koç
16° 03' 21"
Venüs
Koç
26° 47' 54"
Mars
Balık
27° 05' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 50"
Satürn
Balık
16° 16' 08"
Uranüs
Boğa
22° 09' 12"
Neptün
Balık
28° 48' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 54"
Lilith
Başak
22° 57' 34"
True Node
Koç
15° 30' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>