Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Konsantrasyonunu Topluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında şanslı olacaksın. Hoşlandığın bir kişi varsa onu tanımak ve neleri sevdiğini öğrenmek gibi şeylere odaklanabilirsin. Aranızdaki iletişimin artacağı ve hislerin daha ön plana çıkacağı bir gün.

Kısa vadede koşullarınızda bir değişiklik gözükmüyor. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor.

Parasal konularda kendini sıkışmış hissedebilirsin. Ancak masraflara ve gereksiz harcamalara karşı yaratıcı çözümler bulman gerekecek. Bazı şeyleri para harcamadan halletmeye çalışmak bugün önceliğin olabilir.

Sessiz bir ortamda kafanı dinlemek ve zihnini boşaltmak önemli olacak senin için. Yoga gibi egzersizlere odaklanarak hem meditasyona hem de harekete önem verebilirsin. Bu tür konularda yeni şeyler öğrenmeye kendini açmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ufak tefek tartışmalar kolayca bir savaşa dönüşebilir bugün. Tepkilerini kontrol altında tutmak ve sakin kalmak senin için önemli olacak. Ani tepkiler ile daha sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın bugün.

27 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

27 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda artan sorumlulukların biraz dalgın olmana neden olabilir. Fakat öğle saatlerine doğru konsantrasyonunu toplayıp, işine dört elle sarılacaksın. Yanlış anlaşılmanın yüksek olacağı bugünde sakinliğini korumalısın. Özellikle de aile içindeki çatışmalardan uzak durmak isteyeceksin. Yakın arkadaşının söyleyeceği söz kırıcı olabilir. Stres ve yorgunluk baş ağrılarını arttırabilir.

27 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin dışında kalan insanlara güvenmekle ilgili sorunlarınız olabilir. Aynı evi paylaşmadığınız kişilere kafa yormak yerine aile üyeleriyle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Değerinde alım satım yapmak zorlaştığında vereceğiniz kararlara dikkat etmelisiniz.

27 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Size iyimserlik getiren koşullar bugün biraz daha netlik kazanabilir. Ortaklıklarda yaşanan yenilenmeleri artık daha net bir şekilde görebileceğiniz bir gündesiniz. Kazanç ve fırsatlar getirecek önerilerle karşılaşmanız mümkün. İlişkiler ve ortaklıklar üzerinden yaşayacağınız paylaşımlar renkli geçebilir. Değişik arkadaşlıkların hayatınıza girmesi ile çok farklı temalar sizi etkileyecektir.

27 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde yurtdışı ya da yolculuk gibi konularda oldukça şanslısınız. Ayrıca dil öğrenmek ya da işinizi değiştirmek herhangi radikal bir konuda uygun bir dönemdesiniz.

27 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlgini çekecek konulara odaklanabilirsin bugün. Kendini eğitmen, yeni şeyler öğrenmen olası. İzleyeceğin şeylerde, okuyacağın yazılarda daha fazlasını bulman olası. O yüzden algıları açık tutmanda fayda var.

27 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmişten gelen biri gününüze damga vurabilir. Buna nasıl karşılık vereceğiniz iletişiminizin ne şekilde olacağına yön vereceğinden, kararlı bir duruş sergilemeye çalışın. Sizin için neyin daha iyi olduğundan tam olarak emin olamayacak olsanız da bu konuda içten içe bazı sağlam yargılarınız var, onlara güvenin!

27 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Merkür, aşk evinizde ilerliyor. Bugün ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız.

27 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

27 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcılığınızın oldukça artacağı bir dönemdesiniz. Yaratıcı planlarınızı gerçekleştirmek için işbirlikleri yapabilirsiniz.

27 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olmayı deneyin. Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. İş yerinde bugün ufak tefek terslikler yüzünden bazı aksaklıklar çıkabilir. Fakat bu geçici bir durum. Önümüzdeki günlerde maddi desteğe ihtiyacınız olacak, şimdiden yeni kaynak arayışına başlayın. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor.

27 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>