Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İnsanların söyledikleri günlerce kafana takılabiliyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün, sizin için bir şeylerin özel bir anlamı olacak, en ufak şeyde bile kendinizi iyi hissedeceksiniz. Algılarınız her zamankinden daha açık durumda ve gözden kaçırdığınız şeyler çok az. Aşk ve romantizm meseleleri bugün gündeme gelebilir ve tel örgünün diğer tarafında bekleyen birinin sizi yanına çağırdığını fark edebilirsiniz.

Bugün hayatınızın sorumluluğunu üstlenin! Ne kadar çok harekete geçerseniz o kadar uyanık, atak ve canlı hissedeceksiniz. Aniden bir kariyere başlangıç yapmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Bugün normalden daha çok çeşitliliğe ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Başarılı ve mutlu insanlar bugün gözünüze çarpacak. Bazı şeyleri hızlı bir şekilde çözmekten çekinmeyin. Hazırsınız!

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Enerjini yönelttiğin şeyler konusunda daha seçici olmalısın. Zamanını, amaçların adına sağlıksız neticelere yol açabilecek şeyler için harcama. Bugün motivasyonunu sağlaman zor olabilir ama bu gayet doğal. Biraz geri planda kalmak için iyi bir gün. Biraz halsiz olabilirsin; o yüzden enerjini nasıl kullandığına dikkat et. Hızı kendine göre ayarla.Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 06:57-13:02 arası Ay, boşlukta ilerliyor. Saatler 13:02'yi gösterdiğinde Terazi burcuna giriş yapan Ay, sonrasında saat 21:26'da 5 derece Terazi burcunda yeniay gerçekleştiriyor. Şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde başarılı olacaksınızdır. Hatta hiç beklemediğiniz yenilikler yaşayabilirsiniz. Buna aşk hayatınızda dahil olacaktır. Yeniayın detaylarını içeren yazıyı okumak için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlı tavrından ödün vermesen de insanların söyledikleri kafanı kurcalayabiliyor. Önemli konuşmaları erteleyeceksin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzu arındırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Aile üyeleriyle bazı tartışmalar yaşayabilir ve kendinizi olaylardan uzak tutmanız gerekebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, sorumluluklar, görevler dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde daha pozitif düşünebilir, sosyal alanda canlı olabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Çabalarınızın sizi düzlüğe götüreceğini bilin. Başarıya adım atma sürecindesiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer yanağı çevirmek, bugün anlaşmazlık yaşadığınızda harika bir taktik olacak. Ne olursa olsun, gülümsemeye devam etme yeteneğiniz aslında yıpranmadan kurtulmanıza yardımcı olacak. Birisi bugün size herhangi bir uzlaşma ile yaklaşırsa, kabul edin!

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda Yeni Ay, size yeni gruplarla tanışma fırsatı verir. Burada tanıştığınız kişilerle uzun soluklu bağlantılar kurarsınız.Gerekgerekse özel hayatınızda önemli bir dönemeçte olduğunuzu hissedeceksiniz. Size fayda vermeyenlerle vedalaşıp yenilere yelken açın. Duygusal açıdan iç sesinize kulak vermelisiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda enteresan gelişmeler söz konusu olabilir. Bir anda mutlu olmanızı sağlayacak, enerjinizi değiştirecek gelişmeler olabilir. Beklenmedik bir şekilde bazı konularda başarılı olacağınıza dair hislere sahip olabilirsiniz. Dahiyane fikirleriniz maddi kazanca dönüşebilir. İletişimde yaşanabilecek karışıklıkları veya yanlış anlamaları ise en pozitif halinizle karşılayın.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hedef ve planlarınıza odaklandığınız bir gün geçirebilirsiniz. Üstleriniz, yöneticileriniz, sizden yaşça büyük otorite konumunda kişilerin etkisi altında bir gün olabilir. Biraz akışta gitmeniz gereken bir gün olabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 00' 31" R
Ay
İkizler
16° 59' 05" R
Merkür
Koç
23° 49' 17"
Venüs
Boğa
13° 10' 47"
Mars
Koç
07° 19' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 39"
Satürn
Balık
17° 23' 30"
Uranüs
Boğa
22° 55' 03"
Neptün
Balık
29° 11' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 09"
Lilith
Başak
24° 26' 04"
True Node
Koç
15° 11' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>