Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2023, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün ilişki konularında ufak tefek detaylara takılmamalısın. Sevdiğin kişinin hareketlerini kafanda anlamlandırmaya çalışmak seni çok yorabilir. Bazı şeyleri olduğu gibi görmeli ve altında bir anlam aramamalısın bugün.

Önümüzdeki günlerde işyeri sorunlarınızı dile getireceğiniz bir zemin bulabilirsiniz. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkilemeye devam ediyor.

Bugün parasal konularda çok şanslı olacaksın. Gerek kendi kazancın gerekse başka türlü eline geçecek paralarda bir artış olabilir. Paranı iyi değerlendirip birikime almak ve ani harcamalar yapmamak senin için daha iyi olacak bugün.

Bugün vücudun söz konusu olduğunda bir hedef koyabilirsin kendine. Daha fit olmak ve daha sağlıklı nefes alabilmek için egzersizi hayatına sokabilirsin. Bazı şeyleri gerçekleştirmek için büyük paralara ihtiyacın olmadığını hatırlaman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkaları ile bir yaşam alanı paylaşmak zordur. Bazen çalıştığımız yerde bazen de evimizde bizden başka insanların var olmasını istemeyiz. Ancak bu durumu değiştirmek elimizde olamayabilir. Bugün kendini sıkışmış hissedebilirsin. Bunu hafifletmek için müzik dinleyebilir ve yürüyüşe çıkabilirsin.

28 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, son dönemlerde yaşadığınız çatışmalar ruh halinizi derinden etkiledi. Farkında olmasanız bile tavırlarınızın her zamankinden daha sert olduğunu göreceksiniz. Kontrolsüz bir şekilde yaşayacağınız öfke nöbetleri sevdiklerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

28 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak geçmişte yaptığın hatalara takılı kalmak ileriyi görmeni engelliyor. Uzun zamandır evini toparlamadığını fark ediyorsun, evdeki dağınıklıkları toparlayabilirsin. Bugün sabırlı yapının dışına çıkıp sert ifadeler kullanacağın bir gün. Dikkatli davranmazsan daha sonra başkaları tarafından koz olarak kullanılabilir.

28 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinize sadece bir adım kaldığını hissedebilirsiniz. O adımı atmak, devamını getirebilmek ve hayatınız önemli başlangıçlar yapmak için ideal bir gündesiniz. Daha önce yaşadıklarınızın geride kaldığını bilin ki şimdi'nin değerini bilmeniz daha kolay olsun.

28 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının getirdiği koşullar sizin tek başına karar almanızı zorlaştırabilir. Son günlerde ortaklıklarda yaşanan yenilenmeler yerini parasal sorunlara bırakmış durumda. Finansal açıdan zorlanabilir, destek görmekte bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Yatırım planlarınızda size daha fazla sorumluluk düşebilir. Bu yüzden daha sabırlı ve temkinli olmaya bakmalısınız.

28 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi bağlantılar kurmak, dua etmek, şifa çalışmaları yapmak ya da size yapılmasına izin vermek için güzel bir gün, ayrıca dostlarınızı dikkate alın.

28 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerini ve hayatında önem kazanan konuları etkileyecek gelişmeler bugün daha fazla kendini belli edebilir. Karşına çıkan fırsatları mantık çerçevesinde değerlendirmen gerekecek. Doğru adımlar atmak için özenli olmalısın.

28 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nereye varmak istediğinizi zaten biliyorsunuz, bugün de bunu nasıl yapacağınız konusunu netleştiriyorsunuz. Bu süreçte duygusal ve sosyal hayatınız biraz gölgede kalabilir. Kimsenin kalbini kırmadıktan sonra istediğiniz şeyi önceleme hakkına sahipsiniz. İş hayatınızla ilgili farklı beklentileriniz varsa bunları karşılamaya çok yakınsınız.

28 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İşinize olan bağlığınızın, sağlığınıza olumsuz etkilerini düşünmeli ve çalışırken, kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

28 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

28 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner, evlilik, para, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Bazı tartışmalar yaşanabilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

28 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatında, dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

28 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>