Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Unutkan Olabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 70%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Yay, sen çok sosyal bir insansın, ama son zamanlarda kendini saklıyorsun. Buna neden olarak herhangi bir düşünceniz var mı? Bugünün gezegensel pozisyonları, eski sosyal kendiniz gibi hissetmeye başlamanıza yardımcı olabilir - ama çok kısa sürede değil! Arkadaşlarınız sizi özlüyor vearkadaşlarınızın sizi rahatsız edecek bir şeyler yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar. Bazı kişisel başarılar sayesinde güveniniz geri geliyor. Bu, tek başına dışarı çıkıp biraz ortalığa karışmak istemenizi sağlamalıdır. Sakin olun, yalnızca kalabalığa karışın.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

İnsanların ruh hallerine uyum sağlayabileceğin bir gündesin. Daha onlar ağızlarını açmadan sen ne hissettiklerini anlayacaksın. Bu da katıldığıntoplantılarında satır aralarını okumana destek olacak. Müşterilerinin de dilinden anlıyor olacaksın. İşlerin iç yüzünü bilerek anlaşmalar yapabileceksin. İçgüdülerini takip et, çünkü doğru çıkıyorlar!İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konularda dengeyi bulmaya çalışmalısınız. Kıtlık bilinci, yetersizlik inancı veya sorumsuzluklar tıkanıklığı getirebilir. Maddi & manevi yapabileceklerinize inanma, sahip olduklarınızın değerini keşfetme zamanı. Bazı ilişkilerde kopuşlar gündeme gelebilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dalgın olabilirsin. Eşyalarını unutabilir, yapman gereken işleri aksatabilirsin. Ev ve ailesel konular gündeminde olabilir. Dalgın olmanda birazda bunun payı var gibi. Güzel bir kahve aklını toparlanmada sana yardımcı olabilir. Yakın bir arkadaşının başından geçenleri sana anlatmasına yorumsuz kalabilirsin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinize dikkat etmelisiniz. Geriye dönüp bakarak düzeltmeye çalıştığınız yanlışlıklar, hoşunuza gidecek doğruları karşınıza çıkarabilir. Dürüstlüğünüzden taviz vermeyin. Sağlığınızla ilgili konularda kendinize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Ailevi konularla ilgili yaşadığınız ufak tefek sorunlarla ilgili strese dayalı birtakım sorunlar yaşayabilir ve kendinizi rahatlatacak aktivitelere yöneltmek isteyebilirsiniz. 

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşmeler içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde hızlı ve kendiliğinden akan iletişim söz konusu. İş hayatınızda alacağınız destekler sizin daha rahat ilerlemenize neden olacaktır. Mesleki gruplar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde aşk ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyif alacağınız ortamlarda olmak isteyebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiler konusunda risk almadan önce düşünmeli ancak karşı cinse şans da vermelisiniz. Alacağınız haberler sizleri oldukça motive ve mutlu hissedebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik bir yakınlaşma yaşamanız an meselesi. Bu kişi daha öncekilere hiç benzemiyor, onunla çok farklı maceralara adım atacaksınız. Aynı bir çocuk gibi heyecanlısınız!

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati sosyalleşme ihtiyacınızı arttırıyor. Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı, yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün.Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu hafta finansal konularda risk almaktan kaçınmalısınız.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte eskiden çekildiğiniz fotoğraflara göz atın. Size birlikte sahip olduğunuz tüm harika anıları hatırlatır. Bugünarkadaşlarınızı biraz daha iyi tanımak için harika bir gün.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Retro haldeki Jüpiter Pluto kavuşumu ile finansal kaynaklarınızı büyütmek için hesaplar yaptığınız günlerdesiniz. İşi büyütmek için kaynak ayırmanız, harcamalarınızı arttırmanız gerekebilir. İyi hesap yapmak gereken günler.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 11" R
Ay
Oğlak
26° 07' 05"
Merkür
Koç
16° 55' 02"
Venüs
Boğa
01° 04' 38"
Mars
Balık
29° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 19"
Satürn
Balık
16° 34' 52"
Uranüs
Boğa
22° 21' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 45"
Lilith
Başak
23° 20' 41"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>