Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeniliklere Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün bir sosyal etkinliğe davet edilmiş olabilirsiniz. Belki bir arkadaşınız sizi bir partiye davet edebilir ya da sevgilinizin ailesi bir tür kutlama (doğum günü veyaa yıl dönümü) düzenliyor olabilir. Biraz utangaç hissetseniz de, dışarı çıkmaktan ve sosyalleşmekten korkmayın. Farklı insanlarla sohbet etmenin ve arkadaş canlısı bir ortamda olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün bir top gibi kıvrılıp yatmak istiyor gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı güçlü enerjiler size yansıyabilir ve bu yoğunluk sizi tüketebilir. Sık sık mola vererek kendinizi korumaya çalışın ve yapabiliyorsanız yürüyün. Bir öfke ya da olumsuzluk patlaması yaşıyorsanız insanlardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Meditasyon yaparak, iyi müzik dinleyerek ya da size ilginç gelen bir kitap okuyarak kendi pozitif ruh halinizi korumaya çalışın.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Zihnin ilginç bir berraklığa sahip. Düşünme biçimin de egonun isteği doğrultusunda faaliyet gösteriyor olacak. Kilit nokta ise duygularının kendini göstermesine izin vermen olacaktır. Sorumluluğu alarak yapmak istediklerinin peşinden gitmelisin. Son birkaç gündür düşüncelere dalmış vaziyettesin; önümüzdeki günler ise daha çok eylem odaklı olacak.Bugün bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir davetle arabaya atlayıp kısa bir yolculuğa çıkabilir, bu kişiyle buluşabilir ya da onu ziyarete gidebilirsiniz. Onunla ve diğer arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ilginç ve aydınlatıcı olabileceği gibi sizin bir yanınızı kalıcı olarak olumlu yönde değiştirebilir. Muhtemelen hayırseverlikle ilişkili olacak yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Yoğun ama bir o kadar da tatmin edici bir gün sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilgiye her zamankinden daha fazla aç olacak gibi görünüyorsunuz. Sahnede bir yer edinen diğer insanlara bakacaksınız ve muhtemelen onlar gibi görünmek için görünüşünüzü ya da davranışlarınızı değiştirmeye çalışacaksınız. Başkalarının dikkatini çekmeyi saplantı haline getirmemek konusunda dikkatli olun. Yapmanız gereken kendiniz olmak ve olduğunuz kişiyle mutlu olmak; kimin izlediğine aldırış etmeyin. Görünmeyen bir çiçek de tıpkı diğerleri gibi güzel çiçek açar ve onlar kadar hoş kokar.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayat arasında denge kurmakla ilgilenebilirsiniz. İş hayatında kurduğunuz ilişkiler daha çok önem arz edebilir. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için kendinizi daha doğru ifade etmeye ve kelimelerinizi seçmeye özen gösterin.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık geçmişten ziyade yeniliklere ve geleceğe odaklanıyorsun. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyorsun. Eskiyen elektronik aletlerini yenileri ile değiştirebilirsin. Bunun için birikimlerinden yararlanabilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşinle çocukların sıkıntılarıyla yakından ileniyorsunuz. Evde bir dayanışmanın olması hoşuna gidiyor.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. Bazı sorunlar yüzünden zor durumda kalabilir ve telafi için epey uğraşmanız gerekebilir. Alım-satım gibi işleriniz bugün birden gündeminizde olabilir. Aşk ve ilişkilerden yana şansın sizlerle birlikte hareket edeceği ve belli kararlar alma aşamasında kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bugünü doğru bir şekilde değerlendirdiğinizde geçmişin ağır yükünden kurtulabilir ve yeni bir ilişki başlatma noktasında cesaretli davranabilirsiniz. 

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma odaklı bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konular bugün sizi yorabilir. Üstleriniz ve hizmet aldığınız kişiler arasında kalabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündemde olabilir. Devletle ilgili işlerinizi halletmek isterseniz öğleden sonraki saatler daha uygun olabilir. Hassasiyetinizin yüksek olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs düz seyrine geçtiğine göre 7 Ağustos'a kadar ikili ilişkilerde bozulmuş, kırılmış, yarım kalmış her ne varsa toparlama şansımız olacak. Dengeli, uyumlu ve yapıcı olmak; bir yandan seçenekleri açık tutmak kazandırır.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz. Üstlerle ilişkiler biraz daha sabır gerektiriyor.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptıklarınızın sonucu ne olursa olsun kendinizi başkalarıyla kıyaslamamalısınız. Hayal kırıklığına uğramaya hazır olmalısınız. Hayatta her zaman kazanan taraf olamayacağınızı kabullenmelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün ilişkiler ve ortaklıklar evinizde 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. İkili ilişkilerde yaşadığınız problemleri daha rahat çözeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Yeni bir ilişki veyaortaklığı önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir. Ancak siz yine de Merkür Retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’a kadar bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizde değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, diğer seçenekleri aramaya başlayabilirsiniz. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız bazı gerginlikler yaşayacaksınız. Fakat yaşanan gerginliklere rağmen söyledikleri tavsiyelere uymaya özen gösterin.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>