Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İş Konusunda Parlak Fikirlere Sahipsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 80%

İlişkilerde uzman gözüküyorsunuz, ayrıca kendi ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınızdaki iniş ve çıkışlara karşı çok hassassınız. Ancak bugün, insanların bir şekilde sizi artık daha az sevip sevmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Bu oldukça garip, ama gizli bir soru... gerçekten sevilmek için bu kadar çaba sarf etmek zorunda mısınız? Bu soruyu sadece siz cevaplayabilirsiniz.

Bugünyerinde, stratejiden sorumlu kişi siz olmalısınız. Yalnız çalışıyorsanız kendi stratejiniz, veya başkalarıyla çalışıyorsanız takım stratejiniz için. Bugünden itibaren bir vizyon sahibi birisisiniz. Politikacıysanız, destekçilerinizi motive etmek için ilham verici bir konuşma yapabilirsiniz. Kim olursanız olun, konudan sapma eğiliminiz varsa endişelenmeyin. İnsanlar bugün size izin verecek!

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Bugün yaratıcı enerji seni ele geçirecek. Televizyon karşısında evde oturmak istemeyeceksin. Hayal gücünü kullanmak üzere motive olacaksın. Belki de bir şeyler yapmaya, üretmeye karar vereceksindir. Marangozluk, resim, dekorasyon gibi şeylerde becerikliysen bir projeye girişmeyi deneyebilirsin. Bilgisayar ortamında da bir şeyler üretebilirsin. Kişise bir web sayfası veya grafik tasarımla ilgili şeyler güzel olabilir.En yumuşak ve anlayışlı halinde olacaksın bugün. İnsanlar seni adeta şenlik havasında karşılayacak; bütün kapıları sonuna kadar açacaklar. Savaşçı olmak yerine diplomat modunda ol. Denklemin negatiflerinden öte pozitiflerine odaklan. Şans ve refah, böyle davranırsan her yerde ayağına gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişim kurmakta başarılısınız ve kelimelerin ağzınızda düğümlenmesi çok sık meydana gelen bir durum değil. Ancak an itibariyla biraz nutkunuz tutulabilir. Gezegenler kendinizi telaşlı hissetmenize neden olabilir. Dikkatinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bir konuşma yapıyorsanız, başvurmanız gerekebileceği için elinizde birkaç not bulundurmalısınız. Ya da bir rapor yazıyorsanız, belgenizi hatalara karşı kontrol etmeniz gerekebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz bir habere ulaşabilir, beklenen bir sonuçlanmayı elde edebilirsiniz. Kredi, burs veyabaşvuruları gibi durumlardan yanıtlar alabilirsiniz. Geçmişten gelen sorunları çözebilir, ilişkilerde net kararlar alabilirsiniz. Davalar gündemde olabilir. Bazı ilişkilerde tamam-devam durumu oluşabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni harekete geçirecek önemli bir fırsatla güne başlayabilirsin. Maddi anlamda yatırım planları kuruyor ve bunu sana yakın insanlarla paylaşıyorsun. İş yerinde gerek kullandığın yöntemlerin gerek fikirlerin ile göz dolduruyorsun. İşten arta kalan zamanda yarım kalan ev işlerine odaklanıyorsun. Yalnız bir Yay burcuysan hayatına aniden dahil olacak bir bütün düzenini alt üst edebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili geçmiş ve gelecek sorgulamalarına fazlasıyla açık bir gün. İkili ilişkilerde kandırılma ve yalanlar gündemdeyken aynı zamanda bazı güvensizlikler de oluşabilir. Karşınızdaki kişinin sevgisini ve ilgisini kazanmak için eskisinden daha farklı yollar denemeniz ve sevginizi daha çeşitli dillerde göstermeniz işe yarayabilir. Zira bugün sevimlilik ve tatlı dillilik adına kendinizi hiç zorlamasanız da başarılı olabilirsiniz. Bu karizmatik enerjinizi pozitif yönde kullanmalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan eksiklerinizi görüp partnerinizle beraber tamamlama noktasında verimli düşünebilirsiniz. Göreceğiniz yardım da motivasyonunuza katkıda bulunabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve yapmanız gereken günlük rutin işlerinizde birtakım aksaklıklar ve geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boyun ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik bir adım atmayı planlıyorsanız çok fazla düşünmemenizi öneririz. Mantığınız her zaman kalbinizle uyum içinde olmayabilir. Bu seferlik sadece kalbinize kulak verseniz yeterli.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile yurt dışı, hukuk ve eğitim konuları ön plana taşınıyor. Öğleden sonraki saatleri akademik çalışmalarınız için değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün insanlara karşı çok çekici görünüyorsanız ve zekanız çoğu kişiyi etkiliyor. Kredi çekerek büyük bir şeye yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bunun için uygun bir zaman değil.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. Duygusal yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan duyguları açığa çıkıyor.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>