Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ön Sezilerin Kuvvetli Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 10%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir Yay iseniz her gün bir Yay günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugün ilgiye her zamankinden daha fazla aç olacak gibi görünüyorsunuz. Sahnede bir yer edinen diğer insanlara bakacaksınız ve muhtemelen onlar gibi görünmek için görünüşünüzü ya da davranışlarınızı değiştirmeye çalışacaksınız. Başkalarının dikkatini çekmeyi saplantı haline getirmemek konusunda dikkatli olun. Yapmanız gereken kendiniz olmak ve olduğunuz kişiyle mutlu olmak; kimin izlediğine aldırış etmeyin. Görünmeyen bir çiçek de tıpkı diğerleri gibi güzel çiçek açar ve onlar kadar hoş kokar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim, davalar, seyahatler, başvurular yoluyla ödemeler içinde olabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili yeni finansal planlamalar olabilir. Bir borcu geri alabilirsiniz. Borç vermek ve borca girmek içinse uygun bir dönem değil.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının şaşkınlık ile karşıladığı bir sorunu ön sezilerin sayesinde sakince karşılıyorsun. Bu da probleme karşı mantıklı bir reaksiyon vermeni sağlıyor. Arkadaşlarının arasında olan problemlere gözünü yumuyor ve bir taraf olmak istemiyorsun. Harcamaların konusunda aşırıya kaçman maddi düzeyinin zayıflamasına neden olabilir. Bu konuda ailenden ardım isteyebilirsin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili beklentilerinizin yoğunlaşacağı bir gün. Kariyer yaşamınızı paylaştığınız kadınlarla aranızda ki rekabet tatsız bir hal alabilir, dikkatli olmalısınız. Uzun süreden yalnızlıktan bunalan ve çevrenizde samimi insanlar görmek isteyen bir aslan burcu iseniz bugünkü tanışmalara daha fazla dikkat etmenizi ve hayatınıza yeni giren bu kişilere fazlaca şans vermenizi önerebiliriz. Zira kadersel buluşmalar yaşanabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi yenileyeceğiniz ve çevrenizdeki kişilere şans vereceğiniz bir dönemdesiniz. Eski bir partnerin de dönüşü söz konusu olarak sizi şaşırtabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak ettiğiniz konularda kendinizi beslemek için bilgeliğinizi kullanmalısınız. Sizi rahatsız eden şeyler öğrenebilirsiniz ancak bunları nasıl sindireceğinizi de çözümleyeceksiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün ilişkiler ve ortaklıklar evinizde 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. İkili ilişkilerde yaşadığınız problemleri daha rahat çözeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Yeni bir ilişki veyaortaklığı önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir. Ancak siz yine de Merkür Retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’a kadar bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda partneriniz ile birbirinize çok fazla vakit ayıramadınız. Bu yüzden romantik bir kaçamak planlamak için mükemmel bir zaman. Sıkıntıdan yemek yemeyi bırakın ve haftada en az iki kere egzersiz yapmaya başlayın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>