Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ailene Yardımcı Oluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 20%

Son zamanlarda ilişkilerinizde yaşadığınız küçük mücadelelerin gündemde olduğu ciddi bir gün sizi bekliyor. Sevgiye ve güvenliğe olan ihtiyacınız, sizi bazen sahte anlaşmalar yapmaya veya başkaları tarafından daha kabul edilebilir davranışlar sergilemeye zorluyor. Kıskançlık bazen sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bu yoğun duygudan uzak durmanız gereken bir gün.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Günün genel modu seni şaşırtacak şeyler içerebilir. Çok fazla şeker ve kafein almamalısın. Bu sadece durumunu daha da kötüleştirecektir. Kan şekerini dengede tut. Yabancı toksinlerle sinir sistemini doldurma. Uzun uzun duş al ve sıcak bir çay iç. Ne kadar gerilirsen, o kadar sonrasında pişmanlık duyacağın şekilde davranırsın.Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En yumuşak ve anlayışlı halinde olacaksın bugün. İnsanlar seni adeta şenlik havasında karşılayacak; bütün kapıları sonuna kadar açacaklar. Savaşçı olmak yerine diplomat modunda ol. Denklemin negatiflerinden öte pozitiflerine odaklan. Şans ve refah, böyle davranırsan her yerde ayağına gelecektir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Beklenmedik sürprizler, beklenmedik konuşmalar içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Aklınızdan geçenler önününze gelebilir. Saf niyetler ve dilekler içinde olmalı. İlahi işaretler görülebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin önemli bir konuda tıkandığını görmek seni daha çok sorumluluk almaya itebilir. Olmasını istemediğin bazı durumlar için önlem alabilirsin. Aile büyüklerin ailenin sorunlarına kayıtsız kalmaman karşısında seni takdir ediyor. Çevrende daha çok kıskanılan bir haline gelebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilinin fikirleri sana ilham verebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizde durumu hep alttan alan taraf olmak ve ilişki bozulmasın diye elinizden gelen her türlü gayreti göstermek sizi bunaltabilir. Bu yüzden hoşlanmadığınız şeyleri hemen konuşmalısınız. Özel ilişkilerden yana bazı şüphelerinizi araştırmak duygusunda olabilirsiniz. Bu araştırmalarda neyin ne olduğunu anlayacağınız önemli ipuçları yakalayabilirsiniz. Bundan sonraki yaşamınızı ise yeni doğrularınız üzerine kuracağınız gözükmekte.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gününüzdesiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara karşı daha istekli olabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz stresli hissedebilirsiniz, özellikleyükü noktasında zorlanmış olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizdeki haller sizi rahatlamaya ve güzelliklere teşvik edebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi farklı ve yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Keşif ve macera ruhunuz çok yüksek.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne kadar yoğun bir programınız olursa olsun aceleci davranmamalısınız. Beyniniz size bunun aksini söylese de buna karşı koyup sakin ama emin adımlarla ilerlemelisiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcunda devam eden seyahati din, inançlar ve felsefe konularını ön plana taşıyor. Bugün ve yarın Ay’ın boşlukta oluşu yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında gecikmelere sebep olabilir.Akademik hayatınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan veya uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan haber alabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Mutluluk uzak değil.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sadece boş boş oturmak sizi rahatsız ediyor. Siz işlerinizi halletmek istiyorsunuz. Eğer sınırlarınızı aşarsanız yenilgi ya da yaralanma riski alacaksınız. Farklılıklarınızı, dürtülerinizi kontrol edeceğiniz bu süre zarfında belirtin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınızilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>