Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Vaktini İyi Değerlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 10%

Bugün para kazanmak için yeni ustaca teknikler bulabilirsiniz ancak hiç düşünmeden bunlara atlamak yerine bu fikirler üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek. Sadece görünenlere değil, arka plandaki şeylere de odaklanın. Bugün romantik tutkunuz yeni şeyler araştırma isteğinizi geride bırakacak. Sevgilinizle baştan çıkarıcı bir akşam planlayın. Unutamayacağınız bir gece olacak!

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Günün enerjisi sizi yeni birisiyle iletişim kurmaya ve bağlantı kurmaya teşvik edecektir. Sosyalleşmek veyoluyla tanıdığınız insanlarla sağlam ilişkiler kurmak için biraz zaman harcayabilirsiniz. Ya da birisiyle tanışıp ilginç bir sohbete başlayabilirsiniz. Belki bu kişiyle sonra işinize yarayacak bir işbirliğini pekiştirebilirsiniz. Yeni bir sosyal alanda tecrübe kazanmanız konusunda kendinize izin verin.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Bugün daha yüksek seviyelere çıkmayı dene. Bugün, bütün cevaplara sahip olduğunu hissettiğin günlerden biri ve sen de durduğun konumda gayet memnunsun. Büyük bir öğün yemek yemiş ve bitirmişsin ve şimdi yemeğin midene girmesinin keyfini çıkarıyormuş gibi hissediyorsun. Yine de şu zamanların, ilerleme kaydetmek adına atılımlar yapmak açısından iyi olduğunu göz önünde bulundur ve enerjini boşa harcama!Bazen insanlar siz #burç adı# burçlarını, ilişkilerde nezaketten yoksun taraf olmakla itham edebiliyor ama yine de gezegenlerin mevcut konumu, bugün daha hassas olmanızı sağlayacak. Birden çevrenizdekilere kulak vermek için daha fazla vaktiniz ve sabrınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu doğru olsun ya da olmasın, artık o kadar da benmerkezli olmadığınızı hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir davetle arabaya atlayıp kısa bir yolculuğa çıkabilir, bu kişiyle buluşabilir ya da onu ziyarete gidebilirsiniz. Onunla ve diğer arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ilginç ve aydınlatıcı olabileceği gibi sizin bir yanınızı kalıcı olarak olumlu yönde değiştirebilir. Muhtemelen hayırseverlikle ilişkili olacak yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Yoğun ama bir o kadar da tatmin edici bir gün sizi bekliyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeteneklerinize, kendinize güvenmeniz gereken durum ve ortamlar içerisinde olabilirsiniz. Yapabileceklerinizi sergilemeniz ve kendinize inanmanız gereken bir gün. Değersizlik ve başarısızlık algısına düşmeyin. İnanç ve emeği bir arada tutmalı.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Yay, bugün çevrende olan biri ile aran açılabilir. Bu konuyu çok fazla kafana fazla takmıyor gibi gözükse de aklında soru işaretleri yok değil. Bugün işten erken çıkacak olman sana iyi gelecektir. Kalan vaktini iyi değerlendirmek istiyorsun. Kendine yoğun olmayan bir egzersiz programı hazırlayabilirsin. Bedensel olarak yorulmak istemiyorsun.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi her şeyden arındırmak isterken insanlardan uzaklaşabilirsiniz. İlişkilerde belli bir denge kurmalısınız. Sosyal çevrenizdeki bazı dostlarınızın sizin yapıcı ve pratik tavsiyelerinize ihtiyacı olabilir. Kafanızda olayla ilgili bir durum değerlendirmesi tatbik ederek konuyu arkadaşlarınıza tüm gerçekliğiyle anlatıp sonrasında onların harekete geçmesini isteyebilirsiniz. 

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni kıyafetler denemek gibi stresinizi azaltacak, size iyi gelecek atılımları deneyimleyebilirsiniz. Dostlarınızla fikir alışverişinde bulunarak keyifli zaman geçirebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken, ikili ilişkilerinizde sabırlı ve daha sevgi dolu olmayı tercih etmenizin faydalı olacağı, geçici olarak moral motivasyon kaybı hissedebileceğiniz, boyun ve sırt ağrıları yaşayabileceğiniz, enerjinizi çalışmalara ve spora yönlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapmanız gerekenleri ve yaptıklarınızı takip etmeye özen gösterin. Programınıza eklenecek bir sürpriz ortaya çıkabilir. Bunu organize etmek için hazır olmalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana çıkarıyor. İş yükünüz bugün artacaktır, kendinizi strese sokmamaya özen gösterin.Ay’ın Mars ile karşıtlığıhayatında gerginliklere işaret ediyor. İşiniz ile eviniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Planlarınıza, hedeflerinize, gerçekleştirmek istediklerinize odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle, olgun ve yaşlı kimselerle görüşebilirsiniz. İmaj, statü ve itibarla ilgili konular önem kazanıyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş veortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>