Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Zaman Ver Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Öfkenin yapıcı bir şekilde nasıl serbest bırakılacağını öğrenmek çok önemli. Sizin için bunu yapmak zorsa, cesur olun. Unutmayın ki, çoğu insan için bu çok zor bir şey ama imkansız değil! Duygularınızı, içinizde inşa etmektense ortaya çıktıkları anda, serbest bırakmak ve ifade etmek gerekir. Çünkü duygularınız içerde hapsettiğinizde, derinleşebilir ve büyüyebilir ve bu genellikle bir patlamaya yol açar. Etkili bir iletişim düşünün, böylece öfkelendiğinizde bunu ifade edin.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Enerji seviyen değişken olabilir. Bir dakika yerinde duramayacaksın; öbür dakikada ise bir köşeye oturup uyuklayacaksın. Kafein ve şeker gibi enerji hırsızlarından uzak dur. Kahvaltıda protein al ve. Gün boyu molalar da vermek isteyebilirsin. Bedenin dinlenmek istiyor.Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının senin hakkında ne düşündüğüyle ilgilenmekten vazgeçmelisin. Kendi hayatınla ilgili daha etkili kararlar vermek için işine odaklanmak isteyeceksin. Kendi mutluluğun için uğraşmak senin için önemli olacak.

3 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Sabah saatlerinden itibaren işiniz, eğitiminiz veya gelecek planlarınız için bir araştırma ve öğrenme süreci içinde olabilirsiniz. Sorumluluklar ön planda.

3 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemek senin için bir anlam ifade etmiyor. Bugün tesadüf eseri tanışacağın birisi, sana unuttuğun bir konuyu hatırlatabilir. Hiç ummadığın kişiler seninle iletişime geçmek isteyebilir. İş arayışındaysan, başvurun yanıtlanabilir. Duygusal anlamda seni yükselten olaylarla karşı karşıya kalabilir, bu durumu iyi yönetmek için çaba sarf edebilirsin. Bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin. Yakınların da dahil olmak üzere kişisel alanına kimsenin girmesini istemiyorsun.

3 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi sınırlandıran her şeye tepki göstereceksiniz. Bu tepki biraz gürültülü olabilir ve sizden beklenmeyen hareketler silselisinin yaşanmasına sebebiyet verebilir. Şimdi tutunduğunuz o sabit bahaneler diyarından kopma vakti. Silkelenin yeni bir sizle yeniliğe doğru koşun.

3 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylardan dolayı canınız sıkılabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Sabırlı olmanızda fayda var. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var.

3 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize dair radikal kararlar alabilirsiniz. Kendinizi daha rasyonel hissedeceğiniz bugünlerde kararlarınızın arkasında zorlanmadan durabilirsiniz.

3 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı insanlarla iletişimi kesmeye yönelebilirsin. Hassas yönün ön plana çıkabilir ve yıpratıcı olduğunu düşündüğün kişiliklere karşı çok daha az hoşgörülü olabilirsin. Görünüşe göre yine de sinirini bozacak müşteriler veya yöneticilerle baş etmek zorunda kalacaksın. Merhamet ve sabıra odaklan. Sırf birinin tarzı seninkinden farklı diye bu onların kötü biri olduğunu yansıtmaz!Daha anlayışlı olmayı dene.

3 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda, kendinizi evinizde hissetmek son zamanlarda kolay olmayabilir. Bir aile üyesi veya oda arkadaşı ile anlaşmak zorunda olmak sandığınızdan daha zor olabilir. Bu konuda kin tutmamaya çalışın çünkü işler artık sizin lehinize değişiyor. Nezaketin hayatınızda daha büyük bir yer edinmesiyle çatınızın ardındaki sorunlar adeta sihirli bir değnekle çözülüyor.

3 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygularını anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, birçok konuda huzursuzluk yaratıyor.

3 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

3 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğleden sonra Ay sizin burcunuza geçiş yapıyor. Biraz daha enerjik hissedebilir ve içgüdüsel bir şekilde hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak Güneş tutulması öncesinde sakin kalmanızda fayda var.

3 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana, her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. İşe yeni başlayan biri hakkında önyargılarınız var. Sezgilerinizde haklısınız, sizinle ilgili olumlu şeyler düşünmüyor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz

3 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 07' 22" R
Ay
Aslan
06° 36' 00"
Merkür
Koç
19° 07' 57"
Venüs
Koç
14° 10' 04"
Mars
Balık
19° 10' 01"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 43"
Satürn
Balık
15° 16' 44"
Uranüs
Boğa
21° 35' 11"
Neptün
Balık
28° 27' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
19° 52' 13"
Lilith
Başak
21° 49' 24"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>