Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yanılmaktan Bıkmış Görünüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugün kendinizi biraz gözyaşlarına boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Günün gezegensel etkileri, kendi hisleriniz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeye duyarlılığınızı artırabilir. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu kesinlikle kısa süreli bir durum. Gerektiğinde gözyaşlarınızın akmasına izin verin çünkü bu son derece rahatlatıcı olabilir. Çok fazla da kendinizi buna kaptırmayın, çünkü yarın her şey daha iyi olacak. Bugün kendinize iyi bakın yeter.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gerçekleştirmiş olduğun seyahatin sonu geldi. Şüphesiz ki ilgi çekici şeylerle karşılaştın. Seyahatin içsel mi dışsal mı olduğu önemli değil; fakat kozmik enerji seni güvenli bir limana yanaştırdı. Bavulunu şimdi dikkatlice boşalt çünkü değerli hediyelik ve anı eşyalarıyla dolu. Bunları evinin önemli yerlerine koymak istiyorsun ki görüp güzel zamanlarını anımsa ve mutlu ol.Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hilelere aldanmıyorsunuz. İnsanların açık ve dürüst olmasını bekliyor, ima peşinde koşmuyorsunuz. Çevrenizden biri şu sıralar son derece dürüst olabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor ama davranışları sizi kırabilir. Peşin hükümlü olmamaya gayret edin. Size doğru gelmeyen her şeyi gündeme getirip açık bir iletişimin ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayın.

3 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genellikle ayaklarınız yere sağlam basarak ilerlemekten hoşlanırsınız ancak bugün biraz gerçeklikten uzak yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten kurtarın ve ağırlığı omuzlarınızdan kaldırın. Hayal gücünüzü serbest bırakın. Bu hayatınıza daha büyük bir denge duygusu getirecektir.

3 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde oturmayan konuları ve sorunları çözmek adına girişimlerde bulunabilirsin. Aşk hayatını sorguluyorsun yaşadıklarının düş kırıklığı mı ya da şansızlık mı olduğuna karar verebilirsin. Geçmişte yaşadığın ilişkiler aklına geliyor ve edindiğin tecrübeler sana fayda sağlayabilir. Yanılmaktan bıkmış görünüyorsun net olmayan bazı insanları hayatından çıkarabilirsin.

3 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde kendinizde her şeyi yapabilecek gücü bulabilirsiniz. Geçmişten kalan bitirilmemiş işleri bitirebilir yeni işlere başarıyla başlayabilirsiniz. Umudunuzu kaybetmemeli ve yeniden başlama fikrine sıcak bakmalısınız. Evde kalın.

3 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak, öğrenmek ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Küçük tatil planları yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak baskı hissedebilirsiniz, bu durum sizi kaygılandırabilir. Gün içinde oluşacak karışıklıklara karşı sakinliğinizi korumanızda fayda var.

3 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda eski partnerinizin dönüşü söz konusu olabilir. Mutlu olmak için bilinçli bir çaba gösterecek ve bu çabanın karşılığını evrensel planda alabileceksiniz

3 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca özellikle birebir ve ikili ilişkiler, evlilik ve birliktelik konularında şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Eşinizden, ortağınızdan daha fazla destek görebilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanların ya da ailenizin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Ne karar aldıysanız onu uygulayın. Doğru yolda olduğunuza emin olabilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor. Yurt dışı, hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir gün.Venüs'ün İkizler burcuna girişi ile ilişkilerde şanslı bir dönem başlıyor. Eşiniz veortaklarınızla yaşadığınız anlaşmazlıkları çözmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kıskançlık, ilişkiler için tamamen toksin olabilir, bu yüzden kontrolünüzü elinizde tutun. Her zaman kıskanıyorsanız, bunun kişisel sorununuz olup olmadığını araştırın. Her gün fitness veya beslenme ile ilgili bir şeyler okumayı alışkanlık haline getirin.

3 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; gündelik yaşamında bildik yöntemlerden şaşmaman harekete geçmeni engelleyebilir. Bilmediğin konulara yönelmen ve risk alman seni daha başarılı kılabilir. Venüs' ün karşıt burcuna geçmesiyle birlikte destek alabileceğin kişiler yaşamına girebilir, ilişkilerin canlanabilir.

3 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 35" R
Ay
Koç
29° 34' 21" R
Merkür
Koç
20° 51' 07"
Venüs
Boğa
09° 06' 34"
Mars
Koç
04° 47' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 07' 54"
Uranüs
Boğa
22° 43' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 27"
Lilith
Başak
24° 04' 04"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>