Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sürekli Başarılı Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2020, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 70%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

30 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda hızlı değişimler olabilir. Çalışma ortamında vehayatındaki sorumluluklarınızda farklılıklar, karışıklıklar gündeme gelebilir. Aynı işin üzerinden iki kez geçmeniz gerekebilir. Gözden kaçırma, hata yapma durumlarına dikkat. İş hayatıyla ilgili yeni ve ani düşünceler, istekler içerisine girebilirsiniz.

30 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak başarılı olmak için hırsla çalışıyorsun. Fakat hayatta yenilgilerinde tecrübe edilmesi gerektiğini bilmelisin. Bu kadar hırslı olman ruhsal ve bedensel olarak yorulmana yol açabilir. Yeni tanıştığın insanları değerlendirirken duygusal olarak değil mantıksal olarak değerlendirirsin. Doğa sporlarına olan merakın artabilir.

30 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeme yeniden gelen geçmiş ilişkileriniz karşısında yaşananları düşünerek kararlarınızı gözden geçirmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konularda kendinize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Ailevi konularla ilgili yaşadığınız ufak tefek sorunlarla ilgili strese dayalı birtakım sorunlar yaşayabilir ve kendinizi rahatlatacak aktivitelere yöneltmek isteyebilirsiniz. 

30 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizin karşılanmadığını düşüneceğiniz zamanlar var. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

30 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dengelerin oturduğunu hissedebilirsiniz. Bu durum size oldukça iyi gelebilir ve iyi hissedebilirsiniz. Eski bir partnerin dönüşü bilhassa iyi gelebilir.

30 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sessiz, sakin ve dinlendirici bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlıklar gündeme gelebilir.

30 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan zorluklardan kaçmak yerine onları tüm benliğinizle kucaklıyorsunuz. Hiçbir zorluk sizi yıldırmıyor aksine kamçılıyor. İnatçı bir karaktere sahipsiniz.

30 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati psikolojinizle ve bilinçaltınızla ilgili konuları ön plana taşıyor. Yalnız almaktan keyif alacağınız bugünü spiritüel aktivitelerle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz.Ay ile Uranüs arasındaki sert etkileşim geçmişte kalmış kişilerden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Merkür'ün Güneş ile kavuşumu finansal konulara dikkat çekiyor.

30 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları hissini uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz.

30 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yapmayı planladığınız işleriniz için, gereken alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Yakın çevreniz bu konuda sizden çok şey bekliyorlar. Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışma temposu içine girmelisiniz.

30 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 29" R
Ay
Kova
02° 17' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 49"
Venüs
Boğa
01° 38' 00"
Mars
Koç
00° 07' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 38"
Satürn
Balık
16° 37' 15"
Uranüs
Boğa
22° 22' 36"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 16"
Lilith
Başak
23° 23' 41"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>