Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyarlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 30%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerek!

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Kişisel bir olaya farklı açıdan bakabilirsin. Yeni bir yaklaşım benimsemek için güzel bir zaman. Yaşadıklarını bir terapistle ya da danışmanla paylaşabilirsin. Ya da bir dostundan yardım isteyebilirsin. Daha anlayışlı ve sevecen bir tavır takınırsan başarılı olacaksın. Romantik bir ilişki konusunda sorunlar yaşıyorsan, karşındakini suçlamayı bırak. Yerine, neleri geliştirebileceğine ve iyileştirebileceğine odaklan.Bugün öyle ya da böyle bir karar vermek zorunda bırakılabilirsin. İlk başta, avantaj ve dezavantajları ölçüp tartarken biraz aklın karışabilir ve iki seçenekte de farklı olumsuzluklar gördüğün için net bir karara varamayabilirsin. Fakat kararını daha da fazla geciktirme. Yüzleşme ve karar verme vakti geldi. Şu noktada, beklemek faydadan çok zarar getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Analitik ve sezgisel tarafınız şu anda çatışıyor. Biriyle devam etmenin doğru yolunu bildiğinizi hissediyorsunuz, ancak içeride beklemenizi söyleyen, daha fazla bilgiye ihtiyacınız olduğunu söyleyen derin bir şey var. Hangi taraf geçerli olmalı? Şu anda ikisini dengelemek zor ise biraz daha beklemelisiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre kirliği gibi toplumu ilgilendiren sorunlara daha duyarlı bir birey haline gelebilirsin. Evde kullanılmayan eşyalardan yeni ürünler elde ederek tasarruf yapmak isteyebilirsin. Ev halkı bu duruma ayak uyduramayabilir. Kardeşin ile önemli bir konu hakkında konuşurken tavırları hoşuna gitmeyebilir. Yakın bir dostunla dertleşmek için gün sayıyorsun. Değişikliğe ihtiyacın var.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi amacınızı kendinize sorun. Bir amacınızın olmaması, az sayıda sorunun üstesinden gelebilmek için mümkün olduğunca az çaba harcamak demektir. Ama hedefiniz doğrultusunda yaşadığınızda, tek amacınız, görevinizi başarıyla yerine getirip getirmediğiniz olacaktır.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul ve sorumlu kılan durumlar içinde olabilirsiniz. Maddi hedeflerle de daha çok ilgilenebilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamanın çoğunu yönetmekte zorlanabilir, yapmanız gereken bazı işlere geç kalabilirsiniz. Hiçbir işinizi küçük görmemeye çalışın.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemdeve para konularına daha çok kafa yorabilir, konsantrasyon isteyen işlere odaklanabilirsiniz. Ortak maddi konularda görüşmeler artabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli konulara fazla kafa yormanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz fakat yanılıyorsunuz. Çok düşünmemeye çalışmak sizin için daha iyi olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Kariyeriniz ve toplumsal sorumluluklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Ay'ın Mars ile karşıtlığı ev ve aile arasında dengeyi kurabilmenin önemini hatırlatıyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli adımlar atmak için uygun bir gün olmayacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaylar parayla her zaman çok iyiydiniz. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorsunuz, böylece sistem her zaman sizin için çalışıyor. Bugün biraz hareketli hissediyorsunuz. Bir şey denemeye hazırsınız, bu yüzden bunu yapmak için bugünden daha iyi bir gün yok.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hafta sonu olmasına rağmenortamında sizden beklenenler olabilir. Aile büyükleriniz sağlık alanında sizden destek bekleyebilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>