Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevrene Karşı Mesafelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsin. Aranızdaki muhabbet bol kahkahalı ve eğlenceli olabilir. Bugün birbirinize zaman ayırmanız bir süredir aranızda olan gerginliği atmanızı sağlayacak.

Temponuzu arttırmanız bir işe yaramayacak. Aksamalardaki neden başka ve nihai bir çözüm istiyor. Programlamanın yeniden ele alınması gerekiyor. Bunu oturup ortak bir düşünce ve karar birliği içinde çözeceksiniz. Ama biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Bugün birden fazla sorumluluğun olabilir. Parasal konularda yoğun olacağın bir gün. Bugün dikkatinin dağılmamasına ve etrafında olan bitene dikkat etmen gerekebilir. Parasal olarak hata yapmamak için dikkati elden bırakmamalısın.

Yoga gibi egzersizler sana daha iyi gelebilir bugün. Hem kaslarını esnetmek hem de zihnini boşaltmak için kendine zaman ayırmalısın bugün. Bol bol su tüketmek de kaslarına iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri dengede tutmak önemli olacak senin için. Ancak günün büyük bir kısmını keyifle karşılaman gerekecek. Sorumluluklarını yerine getirirken surat asmana gerek olmayacak bugün. Hem eğlenecek hem de birçok işi halledebileceksin.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları,ruhunuzu yenilemenin ve hayallerinize ulaşmanın zamanı geldi. Sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli sohbetler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden uzun süredir görüşmediğinizi düşündüğünüz yakınlarınıza öncelik vererek sevdiklerinizle görüşme zamanı! Zihninizin ve vücudunuzun dinlenmesine ve rahatlamasına izin vermek için bugün biraz zaman ayırın.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile arana mesafe koymak isteyebilirsin. Hafta sonunu gözlerden uzak geçirmek istiyorsun. Uzun zamandır ayrı olduğun eski sevgilinden bir mesaj alabilirsin. Bu mesaja akıllıca yanıtlar vermelisin. Arkadaşların ile sahip olduğun espri anlayışı başkalarında yanlış anlaşılmalar uyandırabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmiş ve sakinleşmiş olmak kadar bunun devamını getirebilmek de önemlidir. Bugün yakaladığınız iyi hisleri sürdürmek adına çaba göstermekten çekinmemelisiniz. Özellikle ikili ilişkilerde karşılaştığınız rahatsızlıklar varsa bunları dile getirin ve kesin çözüm bulmak için bir fikir birliğine gidin.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha fazla şey yapmaya yöneltebilirsiniz ancak eve ya da ailenize yönelik konularla ilgilenme gereği de var.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki sizinle etkileşim içerisinde olan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. İnsanlar çevrenizi ya da sosyal statünüzü kıskanarak size negatif enerji gönderebilirler

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması seni ilişkiler konusunda daha fazla etkileyebilir. İnsan ilişkilerine genel anlamda daha fazla özen gösterebilirsin. Yapıcı konuşmalar, seviyeli davranışlar birçok şeyi senin için rahatlatabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce anlaşmazlığa düştüğünüz biriyle ortak bir şeyler paylaşmak olabilirsiniz. Geçmişte işleri sizin için zorlaştırmış olabilirler ya da kişilikleriniz birbirinize yanlış şekilde sürtündüğü için basitçe çatışabilirsiniz. Bu kişiyle çalışmak zorunda olduğunuz bir duruma veya hassas olan ve onlar için şefkat uyandıran bazı kişisel bilgileri paylaşmalarına hazır olun. Onların da insan olduklarını ve mücadeleleri olduğunu hatırlarsanız anlaşmanız daha kolay olabilir. Kimsenin tamamen iyi veya kötü olmadığını aklınızda tutmanız gerekecek ancak muhtemelen bu sınavı başarıyla vereceksiniz. Önemli olan başınızı yastığa koyarken içinizin rahat olması.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Aile içi sorumluluklarhayatınızda bazı sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Çalışma hayatınızda yanınızda çalışanlarla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>