Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzenli Beslenme Zamanı Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün odaklanmak ve disiplinli olmak için bazı teşviklere ihtiyacınız olacak. Muhtemelen çalışmadan daha çok eğlenme havasında olacaksınız! Coşkunuzu yükseltmek için gün boyunca görevlerinize ve ev işlerine sık sık ara verin. Yapmanız gerkeenlere eğlenceli ve spontane bir şekilde yaklaşabilirseniz, zamanın hızla geçtiğini göreceksiniz. Kendinizi motive etmenin yaratıcı yollarını bulun.

Şu an biraz çılgın bir bilim insanı gibisiniz. Bir şeyleri yapmanın daha iyi yolunu bulma konusunda takıntılı olabilirsiniz. Yatırımlarınız için yeni bir finansal plan geliştiriyor olabilirsiniz ve sizi milyoner haline getirecek mükemmel planı keşfedebilirsiniz. Ya da patronunuzu ya daarkadaşlarınızı şaşırtıcı stratejilerinizle etkilemeyi umarakyerindeki şeylere daha fazla odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz bugün güçlü olacak, o yüzden onlara bunu gösterin!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Bugün yapman gereken bir ton günlükolabilir ama sen muhtemelen bu işlere el atmak için pek motive olmuş hissetmeyeceksin gibi duruyor! İzne ihtiyacın var, bu yüzden kendini çok yorma. Tembellik edip dinlenmek için kendine izin ver. En rahat koltuğuna gömül ve kitabını oku. Doğada uzun bir yürüyüş yap ve Toprak Ana'nın olumlu enerjisini içine çek! Dışarı keşfedilmeyi bekleyen bir dünya varken içeride oturma!Sizden uzakta yaşayan kişilerden alacağınız telefonlar size bazı endişe verici haberler verebilir. Bunlar öfkenizi arttıracak ve arayan kişiye karşı da tansiyonunuz artabilir. Bunu yapmayın! Arayan kişi büyük ihtimalle sadece elçi olacak. Çevrenize yapacağınız bazı kısa seyahatler yüzünden korkunç bir trafikle yüzleşebilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkmak zorundaysanız, yürüyerek daha kısa sürede gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öyle ya da böyle bir karar vermek zorunda bırakılabilirsin. İlk başta, avantaj ve dezavantajları ölçüp tartarken biraz aklın karışabilir ve iki seçenekte de farklı olumsuzluklar gördüğün için net bir karara varamayabilirsin. Fakat kararını daha da fazla geciktirme. Yüzleşme ve karar verme vakti geldi. Şu noktada, beklemek faydadan çok zarar getirecektir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğru olduğunu biliyor olmanıza rağmen, bugün bir şey kabul etmek istemeyebilirsiniz. Siz ve yakınınızdaki biri arasında oluşan bir engelin arkasına saklanıp saklanmayacağınızı düşünebilirsiniz. Sorunlarınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız iletişimde kalın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içinde sağlıklı beslenmediğini düşünüyorsun. Bugün bitkisel ve sebze ağırlıklı beslenmek isteyebilirsin. Çocukları olan Yay burcuysan onların eğitimiyle yakından ilgileniyorsun. Maddi açıdan sıkıntılı bir dönemden geçtiğini düşünüyorsan ihtiyaç kredileri için bankaların internet sitelerinde vakit harcayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan sosyal medyada gördüğün bir paylaşım seni düşündürebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne istediğinizi ve nereye gittiğinizi bilmezseniz kaybolursunuz. Bu yüzden kendinizi şuan kariyer hayatınızda sorumluluklar yüzünden yorgun hissediyor olabilirsiniz. Ne istediğinizi kendinize sorun.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Ancak düşüncelerinizde bazı çift durumlar da olabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İradenizi işinizde yoğun bir şekilde kullanılabileceğini göreceksiniz. Ancak iradeyi inat meselesine çevirmemek hususunda dengeyi bulmanız oldukça önemli.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca geçmişi düşünebilir, sevgi, ilgi ve korunma ihtiyacınızın arttığını fark edebilirsiniz. Finansal konularda fırsatlarınızın olacağı ve işlerinizi hızla tamamlayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde özlem duygusu sizi zorlayabilir ve ilişkilerinizdeki olası problemlerde sakin tavrınızı korumanız faydalı olacaktır.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli konulara fazla kafa yormanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz fakat yanılıyorsunuz. Çok düşünmemeye çalışmak sizin için daha iyi olacak.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde işiniz, kariyeriniz ve toplumsal sorumluluklarınız ön planda olacaktır.Ay'ın Terazi burcuna girişi ile sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Akşam saatlerini arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak için değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Yaylar bir çalışma ortamından tanıdığınız biri ile yakınlaşmalar olabilir. Geçmişten gelen anları, özellikle de mutlu anları düşünmek güzeldir. Son zamanlarda vefat eden birini düşünebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemdeve para konularına daha çok kafa yorabilir, konsantrasyon isteyen işlere odaklanabilirsiniz. Ortak maddi konularda görüşmeler artabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>