Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dağınıklıkları Toparlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Ufuklarını genişletmek için yeni yollar bul. Mesela internette keşfedilecek bir çok şey olabilir. Ya da okuduğun okulun sunduğu olanaklardan faydalanabilirsin. Ne öğrenmekten keyif alacağını düşün. İşin için yeni bir kursa gidebilir ya da el işleriyle ilgilenebilirsin. Ya da savunma sporları veya Japonca öğrenmek de hoşuna gidebilir. Düşün ve bul!Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların ne dediğini daha dikkatli dinlemen gerekebilir. Söyledikleri senin için önemli olabilir. Tavsiyeleri uygulamasan bile farklı seçenekleri görmek senin için daha iyi olacak. Önerileri dinlemeye çalışmak senin için önemli olabilir.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Sabah saatlerinden itibaren işiniz, eğitiminiz veya gelecek planlarınız için bir araştırma ve öğrenme süreci içinde olabilirsiniz. Sorumluluklar ön planda.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki dağınıklıkların üstüne gidiyorsun. Bugün burcunda meydana gelecek Güneş tutulması ve ardından oluşacak Yeniay, senin için toparlanmayı işaret edecek. Aile içerisindeki konulardan her ne kadar uzak kalmak istesen de merakına yenik düşebilirsin. Stil değişikliği yapmak için harekete geçebilirsin. Saç renginde ve kesiminde kararsız kalman, yakın arkadaşlarının telefonlarını meşgul edebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, sosyal medya üzerinden tanıştığın kişiyle flörtleşmeye başlayabilirsin.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz var. Umudunuz duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetmiyor. Bu da sizin hayata olan inancınızı olumsuz etkiliyor. Kendinizi karamsarlık duygusunun içine atmak yerine düşüncelerin olumlu duygularında dolaşmayı tercih edin.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Kişisel açıdan önemli farkındalıklar, bitişler ve başlangıçlar var. Aynı zamanda parasal işler üzerinde de ciddi düşünceleriniz olabilir.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güvenmenizin ve ne istediğinizi bilmenizin oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. Düşüncelerinize de dikkat etmelisiniz.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

4 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalperestlik bugünün sınırlarını bulanıklaştırabilir. En iyi çözüm, bir adım geri atmak ve evrenin size istediği gibi rehberlik etmesine izin vermektir. Başarınızı kutlamak için sadece sizin için düzenlenmiş bir tema partisi düzenleyebilirsiniz. Aileniz bugün sizi özel hissettirebilir. Yarını planlamaya biraz ara verin ve günün tadını çıkarın!

4 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Güneş, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda seyahat ederken Güneş tutulması da yine burcunuzda gerçekleşiyor. Hayatınız gerçek anlamda dönüşüme uğruyor. Kendinize yeni bir yol çizebilir, yepyeni plan ve projeler geliştirebilirsiniz.

4 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir sorun yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli problem yaratıyor. İş konularında çok titiz ve ihtiyatlı olmalısınız. Sizin yerinizde gözü olan biri var. Sizi aydınlık gösterdikleri çıkmaz yola sürmek isteyen de çıkacak, dikkatli olun! Maddi açıdan elinizin sıkı olduğu bir dönemdesiniz. Ama yine de beklenmedik harcamalara karşı dikkatli olun. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

4 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>