Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlişkinde Yorgunluğun Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

Kişisel yaşamınız için yoğun yaşam tarzınızdan biraz ayrılmanın zamanı geldi. Aile üyelerinizden birinin veya bir arkadaşınızın sizinle konuşması ve size söyleyeceklerini dikkatlice dinlemeniz gerekebilir. Tüm bu harika enerjiyi bir şeylerin kalbine inmek için kullanmalısınız. Kim bilir, belki de yol boyunca bazı gizli hazineler keşfedebilirsiniz.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Bugün biraz ufuk açıcı tartışmalar yapmanın tam zamanı. Belki akrabalarınızdan bazılarıyla biraz konuşarak vakit geçirirsiniz. Nadiren görüştüğünüz kuzenlerinizle, halanızla ya da amcalarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da eşinizin ailesiyle bazı meseleleri tartışabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle ara sıra bağlantıya geçmeniz size iyi gelecek! Bu yüzden çekinmeden onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel hayatınızı düşünmek için iyi bir gün. Size yakın olanlardan gelen her türlü talebe özellikle duyarlı olmayı bekleyin. Evde, özellikle ilişkinizde daha büyük bir uyum yaratma gücüne sahipsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Neptün kavuşumu ilişkini bir küs bir barışık yürütmene sebep olabilir duygusal anlamda yorulduğunu fark edebilir, ilişkide sorumluluk almak istemeyebilirsin. Sağlığına daha fazla önem vermek istiyorsun, bu günlerde temizlik adına yeni takıntıların oluyor. Hafta sonu dışarıda vakit geçirmek istemiyorsun, yakın arkadaşlarınla uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gizli konuların gün yüzüne çıkması sizi şaşırtabilir. Bu durum karşısında güçlü bir tavır içinde olmanız sağlıklı sonuca ulaşmak adına doğru yol olacaktır. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler ve merakınızı çekebilecek işler içindesiniz. Okuyarak ya da yazarak kendinizi daha çok geliştirebilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle flört aşamasında olan ilişkilerinizde karar vermekte bir türlü muvaffak olamayabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi şanslı ve iyi hissedeceksiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçgüdülerinize güvenerek ve fazla sorgulamadan hareket etmeniz bugün için çok önemli. Kalbinizin sesini dinlediğinizde hata yapmayacağınızdan emin olabilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati, hukuk ve eğitim konularını ön plana çıkarıyor. Kazançlar evinizde gerçekleşen Jüpiter ile Plüton kavuşumu bugünlerde finansal konularda dikkatli hareket etmeniz gerektiğini anlatıyor.Riskli yatırımlar yapmak için uygun bir dönem değil. Merkür ile Neptün kavuşumu ailenizle yapacağınız duygusal paylaşımlara işaret ediyor.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk hayatınızda bazı sıkıntılar olabilir. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez. Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; yaşamınla ilgili önemli kararlar alabileceğin bir dönemdesin. Düşüncelerini paylaşmaktan keyif aldığın kişilerle bir araya gelebilir, farkındalıklar yaşayarak sürpriz girişimlerde bulunabilirsin. Öz güvenle ve cesaretle fikirlerini açıklayarak sosyal medya da harekete geçebilirsin.

4 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 29" R
Ay
Boğa
02° 19' 22" R
Merkür
Koç
21° 00' 16"
Venüs
Boğa
09° 20' 26"
Mars
Koç
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 36"
Satürn
Balık
17° 08' 48"
Uranüs
Boğa
22° 44' 12"
Neptün
Balık
29° 06' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 04"
Lilith
Başak
24° 05' 19"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>