Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Neredeyse bir aydır, profesyonelce kendiniz için büyük planlar yapıyorsunuz. Bir anlamda, yeni bir yaşam ve çalışma tarzı için yeni bir çerçeve inşa ediyorsunuz. Ne istediğinizi ve sizin için neyin en iyisi olduğunu keşfettiniz. Şimdi fikirlerinizi savunmak için öne çıkma zamanı. Sizin için sırada tam olarak ne var? Bu arada, bir süreliğine bunları aklınızdan çıkarmaya çalışın ve biraz dinlenip rahatlayın.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Duyguların önemli bir dönüşüm aşamasında. Bu zamanı gününe tutku ve tat katmak için değerlendir. İnsanlara, onlara söyleyecek şeylerin olduğunu ve bunlardan çekinmediğini göster. Yaptığın her şeye mizah kat. Bu tutumun, her kapıyı açacak güce sahip olduğunu keşfedeceksin.Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte daha çok zaman geçirmek senin için önemli olacak. Onların yardımına koşmak, olası sorunları engellemek aranızdaki ilişkilerin daha iyi bir hale gelmesine yardımcı olabilir. Seni seven insanlarla bir arada durmak sana iyi gelecek.

5 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.30'a kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar enerjiniz dağınık olabilir, odaklanmanızı gerektiren işlerde bir dağınıklık yaşayabilirsiniz. Bu saat sonrasındahayatına dair planlarınız ön planda olacaktır.

5 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınık bir gün olabilir senin için. Farkında olmadan kıracağın potlar daha sonrasında başını ağrıtabilir. Dün burcunda gerçekleşen Güneş Tutulmasının etkileri devam ediyor. Bir süredir görüşmediğin akrabalarınla ilgili haberler alabilirsin. Yurtdışından beklediğin bir haber varsa, telefonun çalabilir. Özel hayatını bir süre nadasta bırakmak isteyebilirsin. Spora ve diyete yeniden başlamak için doğru zamanın geldiğini düşüneceksin.

5 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz yüksek, gezintiye çıkmak için sabırsızlanıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile yapacağınız planlar da keyifli neşeli sohbetler gerçekleştirebilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Bu tür ortamlarda daha fazla yer almak için yeni planlar yapabilirsiniz.

5 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle öğle sonrasında para durumunuz ve birikimleriniz üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Bu konularda daha gerçekçi ve planlı olmak gerekebilir.

5 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dik başlı hissedebilir kimsenin istediği biri gibi olmamak için çaba gösterebilirsiniz. Göstereceğiniz çaba beraberinde taktiri de getirecektir...

5 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

5 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin disiplin eksikliğiniz var. Alışveriş gezilerinden kaçının! Iştahınız mide veya cüzdanınızdan daha büyük.

5 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.. Beklentilerinizde acele etmemelisiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Çok iddialısınız.

5 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

5 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda öğleden sonraya kadar kalıyor. Halen aklınızda işleriniz, projeleriniz olsa da artık biraz dinlenin. Aldığınız kararları, parlak fikirlerinizi bir deftere not edin. Yöneticiniz Jüpiter’den destek alıyorsunuz.

5 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

5 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 08' 42" R
Ay
Akrep
02° 21' 55" R
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
23° 02' 27"
Mars
Balık
24° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 59' 04"
Uranüs
Boğa
21° 58' 55"
Neptün
Balık
28° 42' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 23"
Lilith
Başak
22° 37' 17"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>