Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size söylemeye çalıştığı önemli şeyler var gibi yaklaşıyor. siz de bu önemli şeyleri öğrenmekten korkar gibi uzaklaşıyorsunuz. Korktuğunuz türden şeylerse, ne kadar kaçabilirsiniz. Bir an önce karşınıza alıp dinlemenizde yarar var.

İş yaşamınızda mutlu bir sürpriz görünüyor. Bir takım kuruntulardan kurtulmanızı ve dostlukla ilgili değerlendirmelerinize duyduğunuz güvenin pekişmesini sağlayacak. Böylece senaryolar yazmaya meraklı birini de defterden sileceksiniz.

Parasal durumunuz pek iyi değil. Buna rağmen bir hayli çok harcamanız var ve bu harcamaları genelde kredi kartınızla yapıyorsunuz. Böyle giderse yakında kredi kartı borçlarınızı ödeyemeyecek duruma geleceksiniz.

Harcamalarınıza kesinlikle dikkat etmelisiniz. Bu aralar ailenizden maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istemediğiniz tartışmaların içine sokulabilirsiniz. Genelde esnek, uzlaşmacı kişiliğinizin bazı durumlarda ortaya koyduğu uyumsuzluk, bu tartışmalarda tehlike arz edebilir. Akşam bir çözümsüzlüğünüzle ilgili olarak, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak isteyeceksiniz. Onlarla bir şeyleri paylaşma ihtiyacınız, son günlerde sınırlarda gibi.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca hareketine Yengeç burcunda devam ediyor. Ay ve Uranüs arasında oluşan güzel görünümle beraber sürpriz bir maddi gelişme yaşayabilirsiniz. Borçlarınız sandığınızdan daha az olabilir. Akşam saatlerinde ise Ay ve Mars arasındaki kavuşum netleşiyor. Bazen agresif olabilseniz de bu akşam dikkat etmeniz gereken şey sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden kaçınmak olmalıdır.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzen değişikliği yapıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bugün için yaptığın planları sıklıkla değiştirmek zorunda kalabileceğine işaret ediyor gökyüzü. Özellikle maddi konularda karar almamanda fayda var. Hassasiyetin yüksek. Bu ruh halin sevgilinle aranda gerginliğe sebep olabilir. Verdiğin tepkilere dikkat etmeye başlarsan sorunun nerden kaynaklandığını görebilirsin. Çocukların varsa, onlarla kısa bir tatil programı organize edebilirsin. Kısa bir süre önce beslenme düzenini değiştirdiysen bu dönemde yine mevcut düzenin değişebilir. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmaya ve gereksiz sıkıntıları kendine dert edinmeye özen göstermelisin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz ve istediğiniz bir proje ile ilgili son derece olumlu haberler duyabilir ve yaşamınıza getirdiği katkıları sayesinde kendinize yeni bir alan oluşturabilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yay burcu her şey yolundaymış gibi gözükmek sizi sıkıyor artık. Kalbinizin kırıldığı ve evinizde doğru gitmeyen durumlar var. Deşifre edin ve herkes kendi sorumluluğuna düşeni gerçekleştirsin. Maddi anlamda dönüşebileceğiniz bir zaman. Günlük, anlık fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün finansal ve ortak gelirlerle ilgili konular aynı anda yaşanabilir. Borç ve alacaklarınla ilgili gelişmeler bazen seni zorlayabilir; keyfi harcamaların yüzünden stratejini değiştirme kararı alabilirsin. Bu ara parasal ve duygusal paylaşımlarında zorlu bir dönemden geçiyorsun. Akşam saatlerinde duygusal ilişkinde biraz daha temkinli olmalısın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgilinize ya da eşinize hediye almayı düşüneceksiniz ve kendinizi bir anda bu konuda abartırken bulabilirsiniz. Önemli olan onun seveceği ve değer gördüğünü anlayacağı bir hediye olması gerektiğini unutmadan hareket edin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bugün romantik takılmak size iyi gelir. Bir yandan harcamalardaki artış kafanızı kurcalayabilir. Sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek size iyi gelir. Spiritüel konular ve meditasyona zaman ayırın. Miras konularıyla ilgilenebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 22' 11" R
Ay
Kova
08° 36' 58"
Merkür
Koç
17° 17' 39"
Venüs
Boğa
02° 11' 53"
Mars
Koç
00° 28' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 03"
Satürn
Balık
16° 39' 39"
Uranüs
Boğa
22° 24' 10"
Neptün
Balık
28° 56' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 49"
Lilith
Başak
23° 26' 44"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>