Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi kendinizden aşağı görmeniz çok yanlış. Daha önceki ilişkilerinizden ders çıkarmış olmanız gerekiyor. Oysa sevginin önemini en iyi siz bilmeliydiniz.

Uzun süredir çok çalışıyor veyerinizdekilerin gözlerine girmeye çalışıyorsunuz. Ama işlerinizi tek başınıza bitirmeye çalışmak yerine gerektiğinde yardım istemeyi de bilmelisiniz.

Temkinli harcamalarınız sayesinde parasal açıdan kafanız rahat. Gelecekle ilgili endişeleriniz son derece normal. Tek yapmanız gereken akılcı yatırımlar. Örneğin altın almak iyi bir fikir olabilir.

Çıkmayı düşündüğünüz tatil için valizini yavaş toplamaya başlayın. Önemli eşyalarınızı unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler, sonradan başınızın derdi haline gelebiliyor. Daha gerçekçi beklentilerle kurulan bağlantılar, size düş kırıklığı yaşatmayacak. Yakın bir dostunuzu yaşadığı problemlerinden kurtarma çabalarınız, sizi biraz agresifleştiriyor. Bu konuda daha anlayışlı bir yaklaşım, sorunların çözümüne destek verecek.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda seyrine devam ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün 13:01 itibariyle İkizler burcunda 12 derecede yeniay gerçekleşiyor. İkizler burcundaki yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başladığı bir gün olabilir. Direkt olarak ilişki ve evlilik hayatınıza etki yapan bu yeniay sevdiğiniz kişiyle yeni bir yola girmenizi sağlayabilir. Aranızdaki sorunları çözmek, eskiyi unutmak için bu yeniay size destek olacaktır. Yeniay yazısı için tıklayınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli yanını açığa çıkarıyorsun!Bugün saat 12:13'te karşıt burcunda Yeniay başlayacak. Her şeyin hemen olmasını isteyen bir yapın var. Hızlı verdiğin kararların, seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Çalışacaksan ya da mesaiye kalacaksın haftanın tüm ağırlığını üzerinde hissedebilirsin. Ancak bir yandan da kendini salmak istemeyerek, içsel hareketliliğini ortaya çıkaracaksın. Hala aklında olan bir kişi var, sana yapacağı jesti beklersen zaman kaybedebilirsin. İlişkin yoksa yakın çevrenden gelecek aşk itirafına çok şaşıracaksın. İtiraf eden kişinin sana neden bu kadar özverili, nezaketli davrandığını anlayacaksın. Bir kahve yapıp, pencerenin önüne geçip, sokağı izlerken detaylı düşünmen sana güzel dönüşler yapabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız haberler sayesinde yapmak istediğinizile ilgili kafanızda olumlu düşünceler gelişebilir. Şimdi kendinize güvenilir bir ortak aramanın tam zamanıdır.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıtlıklarla uğraşıp, dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Ticari anlaşmalar için uygun imkânlar var. İkna edilmeniz veya etmeniz gereken ikili durumlar yaşayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlarınız olabilir, toleranslı olmakta fayda var.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda hamle yapmak yerine olayların artı ve eksilerini zihinsel düzeyde değerlendirmek için uygun bir gün olacak. İhtimalleri değerlendirin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; karşıt burcunda oluşan Yeniay,birliklerine açık olabileceğine ve fikir ayrılığı yaşadığın insanlara karşı uyumlu davranabileceğine işaret ediyor. Eyleme geçmek için çok uygun bir gündesin. Diğer taraftan aşkla ilgili gelişmeler de yaşayabilirsin. Gün içinde netlik kazanmamış ailevi konular seni yönsüz ve çaresiz bırakabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınız ve büyük bir grubun içindeyken, kendinizi maneviyat ve inançlarınız üzerine hararetli bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Sakin ve yargısız yaklaşarak paylaşmında bulunmaya çalışın.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalabalıklar içerisinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Son derece içsel bir gün. Kendinizle yüzleşmek, kendinize ait bazı problemlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde trafiğiniz yüksek olacaktır ama siz sabit enerjinizle her şeyin üstesinden başarı ile gelebileceksiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 58" R
Ay
Boğa
23° 13' 53" R
Merkür
Koç
22° 14' 18"
Venüs
Boğa
11° 06' 38"
Mars
Koç
06° 02' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 54"
Satürn
Balık
17° 15' 40"
Uranüs
Boğa
22° 49' 12"
Neptün
Balık
29° 08' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 44"
Lilith
Başak
24° 14' 53"
True Node
Koç
15° 19' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>