Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yapacağın Konuşmalar Dönüm Noktası olabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 10%

Bugün bir kurtuluş hissi yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır yaşadığınız karmaşa dönemi sonunda bitiyor. Eşinizle veya sevdiğiniz bir başkası üzerinde, ilişkinizde krize neden olan büyük bir baskı uygulamış olabilirsiniz. Peki şu an durumlar nasıl? Neden yeni bir başlangıç yapmayı düşünmüyorsunuz?

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir, ancak tüm bu enerjiyi nereye akıtacağınızdan çok emin olamayabilirsiniz, bu yüzden çalışmaya odaklanamayacaksınız. Kalkın ve biraz egzersiz yapın. Vücudunuza ihtiyacı olan antrenmanı verin. Terlemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın. Daha sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bedeninizi fiziksel olarak sınırlarını zorlamaya başlarsanız, sağlıklı bir yolda ilerlemeniz daha olası olacaktır.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bir mola ver. Günün açısının etkisi sana rahatlamaya ve dinlenmeye açık bir dönem sunuyor. Eğer kanepene uzandığın sırada aklına ciddi meseleler gelirse, düşüncelerini bir yere not et. Enerjin yerinde olduğunda onlarla ilgilen. Bugünlük vücuduna ve beynine dinlenmesi için izin ver.Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz ufuk açıcı tartışmalar yapmanın tam zamanı. Belki akrabalarınızdan bazılarıyla biraz konuşarak vakit geçirirsiniz. Nadiren görüştüğünüz kuzenlerinizle, halanızla ya da amcalarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da eşinizin ailesiyle bazı meseleleri tartışabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle ara sıra bağlantıya geçmeniz size iyi gelecek! Bu yüzden çekinmeden onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

5 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günlerdir işle ilgili yaşadığınız sıkıntılardan bugün uzaklaşmak, ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Zihninizi temizlemek için buna ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki konusunda yapacağın konuşmalar senin için dönüm noktası olabilir. Eski hayatını özlüyorsun, sorumluklar seni bunaltabilir çocukluğunu özlemek adına eski fotoğraflara göz gezdirebilirsin. Mesleki alanında kendini geliştirmek için bazı okumalarına ve araştırmalarına yoğunluk verebilirsin. Ev içinde olan dağınıklıkları toplayabilirsin. Çocuk sahibi bir yay burcuysan çocuklarına eğitimleri ile alakalı bazı önerilerde bulunabilirsin.

5 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda öğreneceğiniz bazı gerçekler sizlerin kendinize farklı bir yön vermesine yardımcı olabilir. İş hayatınızda geçmişte yarım kalan sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

5 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi meşgul eden, sorumlu kılan konularla karşılaşabilirsiniz. Daha planlı ve pratik olmaya bakmalısınız.

5 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki korkularınız sizi harekete geçirebilir. Sorumlulukların da fazla geldiğini hissetseniz de yine de içinizdeki başarı inancı enerjinizi yükseltecek.

5 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

5 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne dek hep ayakları yere sıkı basan ve mantıklı hareket eden biri olarak bilindiyseniz de artık biraz daha rahat olmak istiyorsunuz. Gücünüzün yetmediği şeyleri akışına bırakmayı öğrenmek bunun en önemli adımlarından olacak.

5 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Kariyeriniz ve toplum önündeki konumunuzla ilgili konulara kafa yorabilirsiniz.İşinizle ilgili konularda gereksiz evham yapmamaya dikkat etmelisiniz. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açıhayatında sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

5 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı göstermekten, coşkunuzu ve heyecanınızı sergilemekten çekinmeyeceksiniz. Kariyer hedefleri koymak ve hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinden itibaren çok yoğun ve telaşlı bir tempoda olabilir; ancak herkese faydalı olmaya çalışırken yönsüz kalabilirsin. Artık harekete geçip yaşamınla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilir, akılcı ve tutarlı bir program yapabilirsin. Ebeveynlerinin sağlığı için fazla endişelenmene gerek olmayabilir.

5 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 04" R
Ay
Koç
25° 54' 04" R
Merkür
Koç
20° 39' 07"
Venüs
Boğa
08° 48' 06"
Mars
Koç
04° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 06' 41"
Uranüs
Boğa
22° 42' 41"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 38"
Lilith
Başak
24° 02' 24"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>