Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız, küçük sıkıntılarınızı çok belli ediyor. Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor.

Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde de sergileyeceksiniz. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süreli ek kazanç çabalarınız, önümüzdeki günlerde sevinçler getirebilir. Beklenmedik oluşumlarla koruyamadığınız birikiminizi yeniden yerine koyma çabalarınız olacak.

Bugünlerde insanların mı, koşulların mı değiştiği şeklinde yararsız sorularınız var. O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, belli ilişkilerinizdeki olumsuz farklılaşmalardan korktuğunuz zararı görmeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk ilişkinizde, daha fazla yapacağınız şeyler var. Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bu sabah itibariyle Ay, önce Satürn sonra Plüton ile kurduğu zıt kontaklar nedeniyle finansal konularınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı riske atacak tehlikeli işlerden de kaçının. Ay-Venüs güzel etkileşimiyle beraber ise maddi olarak rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay, 17:10-22:15 arası boşluğa giriyor. Devamında 22:15'te ise Aslan burcuna geçiyor. Bu saatle beraber olumlu bir zaman sürecine giriyorsunuz. Mutlu gelişmelere açıksınız.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akılcı davranmaya çalışacaksın!Şehirden uzak kalmak için alternatif düşüncelerin var ama gündelik yoğunluğun kariyer odaklı ise sadece günübirlik kaçamaklar için bir yer kiralamak isteyebilirsin. Yakın arkadaşından haberler alabilirsin. Hayatına yeni bir yön verdiğini, yeni kararlar aldığını öğrenmek sevindirecek. Kıskanmak değil ama belki biraz ben neden atağa geçmiyorum diye düşünebilirsin. Üzerindeki baskıdan bir türlü kurtulamadığını düşünüyorsun. Duygularınla mantığın arasında dengeyi kurmak bugün biraz daha zor olabilir. Şartlara göre değerlendirmeyi çalış. İlişkin varsa veya evliysen, değer verdiğin kişiyle baş başa, romantik bir akşam yemeği yemek her ikinize de iyi gelecek.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızın yalanını yakalayabilir ve bu noktada ısrarcı bir şekilde bunu ispat etmeye doğru gidebilirsiniz. Bugün bu şekilde baskılar yaratmaktan uzak durmalısınız.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz, ilerlemeyebilir, sakin olmakta fayda var. Ufak tefek banka işleriyle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Yatırımlarınızı ve finansal konularınız hakkında düşünsel olarak kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Kriz yaratan durumlardan uzak kalmakta fayda var.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler bugünlerde çevrenizi genişletmek adıma açılımlar yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşüp sosyalleşebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz .

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; başkalarıyla sahip olunan değerler ve alacak-verecek konuları gündemin olabilir. Bugün başkasına ait olan bir takım şeylerin üstünde aitlik duygusuna kapılabilir ve kontrol sahibi olmak isteyebilirsin. Gecikmiş alacaklarının gelmesi, ödemelerinin düzene girmesi seni birazda olsa rahatlatacak ve  kendini  güvende hissetmeni sağlayacak.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Miras ya da yatırımla ilgili eski bir belge ortaya çıkabilir, buradan güzel bir haber alabilirsiniz. Tanıdığınız biri size önemli bilgilerle gelebilir. Ek gelir elde etmek için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında zihninizi boşaltarak dinlenerek geçirmeyi deneyin. İdealler ve hayallerinizi şekillendirmek için iç sesinize güvenin. Duyarlılığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Sosyal hayatınızdaki ilişkiler bugün size iyi gelmeyebilir. İnsanların öfkeli tutumlarına maruz kalabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 28' 15" R
Ay
Kova
10° 03' 40"
Merkür
Koç
17° 20' 29"
Venüs
Boğa
02° 19' 35"
Mars
Koç
00° 33' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 31"
Satürn
Balık
16° 40' 11"
Uranüs
Boğa
22° 24' 31"
Neptün
Balık
28° 56' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 10"
Lilith
Başak
23° 27' 26"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>