Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı etkilenmeler, zararsız da olsalar, yine de merak konusu olabilir, birtakım sorulara yol açabilirler. Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, bazı aşırı ilgilerinizin nedenini keşfetmeye çalışın.

Bu günlerdehayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Elinizdeki parayı hareketlendirmeniz için birkaç seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bazı tercihleriniz aşk ilişkinize de bir huzur getirecek.

Bazı konularda bilgilendikten hemen sonra hızla atağa geçmenizde yarar var. Bir iki güne kadar alacağınız bir bilgi, sizi geleceğinizle ilgili sevindirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Bu konuda direnmeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da yararlar getirebilir. Son zamanlardaki düzensizliğiniz çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak giriştiğiniz değişme çabalarınızdaki zorlanmalar, hiçbir zaman değişmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Aslan burcunda hareket ediyor. İyimser, pozitif bir gün sizleri bekliyor olacak. Umut ettiğiniz şeyler için bugün ilk olumlu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınız, yurt dışı işleriniz de vaktinizi alabilir. Merkür-Uranüs arasında meydana gelen uyumlu açı sayesinde borçlarınızı eritebilecek sürpriz bir para elinize geçebilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yeni bir sayfa açmak istiyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Hayatına yeni bir soluk getirmek isteyeceksin. Artık daha farklı, daha dinamik bir şekilde yaşamak istiyorsun. Bilmediğin bazı gerçekleri öğrenmek günün senin için enteresan kılabilir. Özellikle sosyal medyadan yakın çevrenden birine ait yeni bilgiler edinebilirsin. Sorgulamadan karşı tarafla ilgili hemen bir sonuca varmamanda fayda var. Sonuçta sosyal medya gerçek hayat değil! İlişkin yoksa eski sevgiline karşı özlem duyman düşünmeden hareket etmene neden olabilir. Gün içerisinde yakınlarının sağlık sorunlarıyla ya da evinin çevresindeki ufak tefek problemlerle de uğraşmak durumunda kalabilirsin.

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili yeni bir karar alabilir ve uzun süreli bir ilişkinize ara verebilirsiniz. Kıskançlık veya yanlış anlaşılmalara bugün ayrıca dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak, öğrenmek ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Küçük tatil planları yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak baskı hissedebilirsiniz, bu durum sizi kaygılandırabilir. Gün içinde oluşacak karışıklıklara karşı sakinliğinizi korumanızda fayda var.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi dengeleyemeyecek isteklerde bulunmanız borçlanmanıza ve darlanmanıza sebep olabilir. Maddi zorluklar bugünlerde gündeminizde.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün zihninde iyinin ve kötünün savaşı hüküm sürerken, insanları kolaylıkla manipüle edebilirsin. Olaylara artık karamsar bir gözle bakmaktan vazgeçip daha pozitif bir bakış açısı benimsemende fayda var. Karşı cins üstünde etkinin yüksek olacağı ve değişen olaylara karşı uyum sağlayabileceğin bir gün olabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Miras ya da yatırımla ilgili eski bir belge ortaya çıkabilir, buradan güzel bir haber alabilirsiniz. Tanıdığınız biri size önemli bilgilerle gelebilir. Ek gelir elde etmek için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken, yurt dışı konularıyla ilgili olumlu geri dönüşler alırsınız. Diğer yandan medyayla bağlantılarınızda sürpriz gelişmeler meydana gelir. Tanınırlığınızı artırma şansı yakalarsınız. Uzaklardaki sevgiliniz size aşkını ilan eder. Seyahat etmek ruhunuzu besler.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 41" R
Ay
Boğa
09° 51' 52" R
Merkür
Başak
20° 12' 08" R
Venüs
Terazi
27° 28' 53" R
Mars
Yengeç
09° 26' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 20"
Satürn
Balık
15° 03' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 30"
Lilith
Terazi
09° 15' 55"
True Node
Koç
06° 37' 47"
Son Güncelleme : 21/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>