Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu durum, aşkın size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

Umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri çok korkutmamalı.

Belli konularda insanlara biraz dayatmacı davranabiliyorsunuz. Bugün bu özelliğiniz nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketini Aslan burcunda sürdürüyor. Erken saatlerde oluşan Ay ve Jüpiter arasındaki pozitif açı nedeniyle güzel gelişmelerle güne başlayabilirsiniz. Kendinizi yeni eğitimlere adamak isteyebilirsiniz. Bu daha çok sıra dışı konular olabilir. Akşama doğru ise Ay ve Venüs arasındaki zorlu açının aktifleşmesiyle sebepsiz yere kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarından akıl alıyorsun!İdeallerini gerçekleştirmek için sağlam adımlar atabileceğin bir dönemdesin. Sürprizlere hazır ol! Çevrendeki insanların sürekli bir şeylerden yakınan tavrına karşı sert uyarılarda bulunabilirsin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, piyasa takibini iyi yapman gerekecek. Birikimlerini bir anda elden çıkarman seni zarara sokabilir. Evliliğinde sorunların varsa, aklıselim düşündüğüne inandığın kişilerden yardım isteyebilirsin. Her ne kadar kendi sorunlarını kendin halletsen de işin içinden çıkamadığında paylaşmanın önemli olduğunu anlayacaksın. Bugün aynı zamanda candan sevdiğin arkadaşınla ilgili güzel bir haber alabilirsin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz hatalı bir davranıştan pişmanlık duyabilir ve bunu telafi etmek için önemli bir adım atabilirsiniz

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Kendinizi geliştirmek ve daha pozitif hissetmek adına güzel bir gündesiniz. Ancak fikirlerinizde biraz daha esnek olmaya gayret edin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi attığınız her işte başarı ve bereket sizinle olacak. Özellikle yeni girişimlere imza atmak isteyen Yay?lar için son derece uygun bir gün.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; geleceğe ümitle baktığın ve her türlü işin üstesinden gelebileceğine inandığın bir gündesin. Günün ikinci yarısında, görüşlerinden iyice emin olabilir ve ikna edici tavırlar sergileyebilirsin. İnançlarını dile getirirken abartılı ve inatçı bir tutum izlemekten kaçınmalısın. Cesaretle düşüncelerini ve planlarını anlatırken gizli düşmanlarını da harekete geçirmen mümkün.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirleriniz havada uçuşuyor, kendinizi çok yaratıcı hissediyorsunuz. Ama biraz sabırlı olmanızda fayda var. Fikirleriniz özellikle yaşlı ve otorite figürleri tarafından hemen kabul görmeyebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirin. Bir gün önceden zararlı beslendiyseniz günü detoksa ayırarak değerlendirmek sizin için harika olacaktır. Bedenin zararlı maddelerden arındığını hissetmek enerjinizi güçlendirir. Neşenizin yerine gelmesini istiyorsanız, ruhunuzu okşayan konulara ağırlık verin. Hayatın olumsuz yönlerini bir kenara bırakın. Otorite figürlerine laf anlatmaya çalışıp ikna etmek için pek uygun bir gün değil.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 26' 14" R
Ay
Kova
09° 34' 45"
Merkür
Koç
17° 19' 32"
Venüs
Boğa
02° 17' 01"
Mars
Koç
00° 31' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 02"
Satürn
Balık
16° 40' 00"
Uranüs
Boğa
22° 24' 24"
Neptün
Balık
28° 56' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 03"
Lilith
Başak
23° 27' 12"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>