Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında bir şeyleri iki kere düşünebilirsin. Hayatında iyiye giden, kötüye giden birçok şeyi ayırt edebileceksin. Sırf karşı taraf mutlu olsun veya kalbi kırılmasın diye hareket etmek yerine kendi mutluluğuna öncelik vermen gerekebilir.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir.

İş konularında başkalarını memnun etmek yerine kendini geliştirmeye odaklanman gerekebilir. Çevrendeki insanların seni yanlış yönlendirmesine fırsat vermemen gerekecek. Eğer odaklanmak istediğin bir hedef varsa bunun için kimseden icazet almamalısın.

Bugün fiziksel olarak kendini daha kuvvetli hissetmen olası. Fiziken seni zorlayan fazla bir şeyle karşılaşmaman da tabii. Kendini daha iyi hissederek güne başlamak ve işleri erken saatte yoluna koymak, ilerisi için daha rahat edebilmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatın sana şakalar yaptığını görebilirsin ama buna gülmekte zorlanabilirsin. Bir şeylerin zorlaştığını gördüğün anda bununla savaşmak yerine bugün bazı şeyleri oluruna bırakman gerekebilir. Bırak bir şeyler kendi halinde gitsin (veya gitmesin). Senin kendi canını sıkmaman gerekecek.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konuların gündeminizde yer aldığını göreceksiniz. Tüm günün enerjisinde bir rahatlama hatta bir ironi söz konusu. Bu gibi durumlar için tek gerçek onları kabul etmek ve bu konuda şaka yapmaktır. Kendinizi çok ciddiye almaya çalışırsınız özellikle manevi konular söz konusu olduğunda başarısız olursunuz.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars Retrosu eşliğinde Kasım ayı başlıyor. Bugün beklenmedik olaylarla karşılaşmak seni şaşırtacak. Daha fazla sorumluluk almanın kendini iyi hissettirdiğine de tanıklık edeceksin. Eğer kendi işinin sahibi olan bir Yengeç burcuysan, aklındaki fikirleri uygulamak için bankalar ile olan görüşmelerin yoğunlaşabilir. Maddi imkanlarını işini büyütmek için kullanacaksın.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda fevri ve zorlayıcı çıkışlarınız olabilir. Finalde en büyük zararı kendinize vereceğinizi unutmamalısınız. Sezgileriniz bugün en iyi yol arkadaşınız olurken hayatın gerçeklerine odaklanmayı da ihmal etmeyin.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularla meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz. Banka işlerinizde dikkatli olmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Erken saatlerdehayatınızla ilgili ciddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi yoran konulara karşı tedbirli davranmakta fayda var. Gün içinde işlerde beklemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda biraz zorlanmış hissedeceğiniz bir gün. İş bağlantılarınızla alakalı olarak problemler çıkabilir. Dolayısı ile siz de biraz mağdur olabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili işlerle daha çok ilgilenmek isteyebilirsin. Uzun zamandır ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek senin için daha iyi olacak. Yapılması gereken işler için harekete geçmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi kariyer hedeflerinizden uzaklaştırıyor olabilir. Kendiniz için gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz olabilir, ancak şu anda zamanınızın ve dikkatinizin çoğunu başka biri alıyor olabilir. Bu romantik bir partner, profesyonel olarak imrendiğiniz biri veya hatta yakın bir arkadaş olabilir. Başkalarına zaman ayırmaya değer ve keyifli olsa da, bu, gelecekteki başarılarınız üzerinde çalışmak için kendinize biraz zaman ayırmanız için iyi bir dönem.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici bir yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyde olumsuzluk yaratıyor.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizden ve aşk, çocuk, tatilden dolayı çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olmayacak. Bazı değişikliklere özlem duyacaksınız ancak girişimde bulunmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Performansınızı korumaya devam ettiğiniz sürece,ortamında keyifli saatler yaşayacaksınız. Daha çok yeni yöntemlerle çalışacaksınız ve yeniliklere kendinizi tamamen açmış durumdasınız. Bazı sürpriz harcamalar bankadaki küçük birikiminizi etkileyebilir. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu için uzmana başvurun.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 08" R
Ay
Başak
15° 35' 12"
Merkür
Koç
17° 17' 18"
Venüs
Koç
18° 12' 10"
Mars
Balık
21° 42' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 26"
Satürn
Balık
15° 36' 20"
Uranüs
Boğa
21° 45' 53"
Neptün
Balık
28° 34' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 43"
Lilith
Başak
22° 11' 10"
True Node
Koç
15° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>