Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duyguların da Tertibe İhtiyacı Vardır Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin içinde bulunduğu ruh hali bir şeyleri iyi görmesine engel olabilir. Bir şeyleri zorlamamak o yüzden en iyisi. Eğer hayatında birisi yoksa bugün bekarlığın keyfini gerçekten çıkarabilirsin. Bireysellik ön plana çıkabilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

İş ve maddiyat konularında kendini çok daha iyi ifade edebileceksin. Başarı sana daha yakın olabilir. Para kazanma konularında kendine yeni fırsatlar yaratabilirsin. Yenisözleşmeleri imzalamak gibi konular gündeme gelebilir.

Bugün enerjini doğru yönlendirmen önemli olabilir. Biraz egzersize zaman ayırabilirsin. Kaslarını esnetmek gibi konular daha baskın olabilir. Enerjini egzersizle doğru bir biçimde yönlendirmek sana kendini çok daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini ifade etmek için önemli bir gün olabilir. İletişime daha açık olman gerekebilir. Bir şeyleri içinde tutmak yerine içini sıkan mevzuları açıkça dile getirmelisin. Bu şikayet etmek değildir, bu durumu belli etmektir ve herkesin buna hakkı vardır. Bunu unutmaman en iyisi!

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün geleceğe dair bir adım daha atarken dağın ötesinde hiç hesaba katmadığınız büyük bir kısmın olduğunu fark edeceksiniz. Pabik yapmayın ve karşınıza çıkan bu yeni duruma uyum sağlamaya çalışın. Bilinmeyene karşı verdiğini aşırı tepki sonuçların tamamen değişmesine neden olabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesafeleri kat etmek için daha çok emek vermen gerekecek. Sana üzülen, aramadığın için tavır koyan yakın bir arkadaşını ikna etmekte zorlanabilirsin. Zaman yönetimini doğru yapmak isterken, unutkanlığa mahal vermek istemeyeceksin. Ailen, kararlarına saygı duyacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir araya gelebilir, onları evinizde ağırlayarak daha rahat bir ortam oluşturabilirsiniz. Daha samimi ve yapıcı ilişkiler kurmak adına iyi bir fırsat olabilir. Gerek aileniz gerekse sevdiğiniz insanlara vakit ayırmak size kafa karışıklığı yaşadığınız konularda cevaplar bulabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda keyfinizi kaçıran durumlar olabilir. Gün içinde aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen yorgunluklarınız olabilir yine de çok daha iyi hissedeceksiniz. Olaylar da sizler için pozitif yönde gelişerek yükselen titreşiminizi destekleyebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınlarındaki sosyal etkinliklere katılmak senin için önemli olacak. Tanıdığın insanların olmaması seni durdurmamalı. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak sana istediğin ilerleme imkanını verebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerji eksikliği, başkalarıyla anlaşamıyor olmanıza neden olabilir. Uykuyu yakalamanız gerekebilir veya muhtemelen dün beklediğinizden daha yorucuydu ve bugün yetişmeniz gereken ev işleri ve ayak işleri size normalden daha ağır geliyor olabilir. Hayatınızdaki biri, mücadelelerinizi dinleyerek ve yardım ederek sizi dengede tutmaya yardımcı olabilir. Güçlü kalın ve yolda kalın, işinizi yarına kadar ertelemek muhtemelen iyi gitmeyecektir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Aynı kararlılık içinde olan bir yaşam düzeyi tutturmanın güçlüğünü göz önüne alırsanız; ön plana alacağınız tek şey var, o da hoşgörülü olmanız.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner ve ortakla zaman geçirebilirsiniz. Güçlü kararlar alabilirsiniz ama manipülasyonlara dikkat etmelisiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında şans sizden yana olacak. yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Akşam saatlerinde; finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaprisli ve kıskanç tavırlarınız, sevgiliniz tarafından hoş karşılanmıyor. Birazcık çabayla sorunun üstesinden gelebilirsiniz. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Sizin için hassas olan bu sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Biraz hesaplı davranmanız bütçenizi düzeltebilir. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 57"
Ay
Akrep
16° 45' 39"
Merkür
Koç
26° 09' 36"
Venüs
Balık
20° 50' 28"
Mars
Balık
04° 29' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 49"
Satürn
Balık
13° 13' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 59"
Neptün
Balık
27° 47' 08"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 26"
Lilith
Başak
19° 43' 40"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>