Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Telefon Trafiği İçerisinde Olacaksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 90%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artıyor. Resmi işler ve akademik süreçlerle ilgili konular gündeme geliyor. Aile üyeleriyle fedakarlık ve yardımlaşma öne çıkabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini uzaktan yürüttüğün bu süreçte, yoğun bir telefon trafiği içerisinde olacaksın. Kendi işinin sahibi olan bir Yengeç burcuysan, işlerini kontrol etmek için yoğun çaba harcayacaksın. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin sosyal medyada fazla vakit geçirmesi tartışmalara sebep olabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta her zaman her şeyin istediğiniz gibi olmayacağını kabul etmelisiniz. Bugün yaşayacağınız bazı mecburi haller size sizin dışınızda gelişen konuların olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Plan yaparken bu ihtimalleri de göz önünde bulundurun.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizden yardım ya da destek talep eden sevdikleriniz ya da başka insanlar olacaktır. Çevrenize destek konusunda oldukça bonkörsünüz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerindeki kilit bir oyuncu, sizin için hiç beklemediğiniz bir şekilde ilerleyecektir. Bu kişinin size olan sadakati sandığınızdan çok daha derinlere iniyor. Sahip olabileceğiniz herhangi bir mevkiye yükselebilmek için bu insanlara güvenebileceğinizi bilin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmaktan çekindiğiniz için, hayallerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Pratik düşünmenize rağmen fikirlerinizi paylaşmak konusunda çekimsersiniz. Planlarınızı önemsemek zorundasınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden sıkılmaya başlamış olabilirsiniz. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Duygusal sağlığınız söz konusu olduğunda, kendinizi iyi hissediyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde daha sabırlı davranmalısınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>