Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini İfade Etmekte Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içerisinde enerjiniz, motivasyonunuz daha hızlı değişebilir. İlişkilerde kontrolcülük ve kıskançlıktan uzak durmaya çalışmalısınız. Etrafınızdakilerin etkisinde kalmadan kendi duygularınızı anlamaya çalışın.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini dile getirmekte zorlanabilirsin. Uykusuz şekilde güne başlaman, kendini ifade etmende zorlanmana sebep olacak. Kendini açıklamak zorunda kalabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin. Eşinle paylaşacağın sürpriz haberler, evliliğinize farklı bir boyut getirecek.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz fakat nasıl bir değişikliğe gideceğinize karar veremiyorsunuz. Tıkanıklığa gitmenize özelliklerinizden, mesela şüphelerinizden başlayabilirsiniz. Bugüne dek yaptıklarınızı düşünürseniz bunların yersiz olduğunu göreceksiniz. Unutmayın kaybedince değil, vazgeçince yenilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krize sokabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişinizin yüksek olduğu zamanla içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı durumları çok rahat çözebileceksiniz. Gün içinde beklentilerinizin yüksek olduğu durumlar ortaya çıkabilir. Endişelerinizi bir yana bırakmalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh haliniz her ne kadar hızlı olmaya elverişli olsa da bugünlerde yavaş hareket etmeye ve düşünerek adım atmaya özen göstermelisiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size beklenmedik miktarda bir para gelebilir. Muhtemelen büyük bir miktarda olmayacak, ancak yine de memnuniyetle karşılayacaksınız. Belki birileri size uzun süredir borçluydu ve sonunda borcunu ödeyecek. 

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünü sizin kadar sistemli kullanan kişiye çok az rastlanır. Bugün, her türlü maddesel konularla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Hedeflerinize yaklaşacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir eve kapanma eğilimi içerisine girebilecekseniz de, aynı zamanda, bunu yenip dış dünyaya açılmanıza yardım edecek etkiler altında olacaksınız. Sosyal ortamlar ve kalabalık caddeler, tam ihtiyaç duyduğunuz havayı yaratabilirler.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden emin olun. Para harcamak söz konusu olduğunda aşırıya kaçmadığınızdan emin olmalısınız. Kendinizi her zamankinden daha pozitif ve neşeli hissedeceksiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 02" R
Ay
Yay
02° 07' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
26° 00' 09"
Mars
Balık
26° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 51"
Satürn
Balık
16° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 41"
Lilith
Başak
22° 53' 16"
True Node
Koç
15° 32' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>