Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Tutkularınız bugün karmaşık ve kişisel hayatınız ilginç olabilir! Kendinizi çılgın bir öneri yaparken veya biriyle abartılı bir gezi planlarken bulabilirsiniz. Belki romantik bir kaçamak planlayabilir ya da sevgilinize dürtüsel bir davranışta bulunabilirsiniz. Arada bir kalplerini açıp risk almak sizin için iyi, öyleyse devam edin!

Muhtemelen herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, yaptığınız şeyi sevmiyorsanız, başarısız olmanız kaçınılmazdır. Bugün, 'zevk ilkesi' ve bunun çalışma ortamında sizi nasıl etkilediği üzerine düşüneceksiniz. Kişiliğiniz göz önüne alındığında, çalışmanızın gelişiminize ve bir insan olarak mutluluğunuza, özellikle bu güzel günde katkıda bulunmaması neredeyse imkansız görünüyor!

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Sıradanın ötesinde olan bir şey bugün fazlasıyla ilgini çekecek; özellikle de yaşamın tek düzeliğinden sıkıldıysan. Seni çeken şey tehlikeli veya sonrasında pişmanlık duyacağın bir şey olmadığı sürece kendini kısıtlaman için bir sebep yok. Yaşamına biraz heyecan getirmek istiyorsan, bu heyecanı çekmenin yollarını düşün. Belki de yapman gereken tek şey yeni bir spor dalı denemek veya akşam dışarı çıkmaktır.Bugün dahil olduğunuz bir grup sayesinde ruhsal gelişiminiz desteklenebilir. Geçmişten gelen duygusal sorunlar gün yüzüne çıkabilir fakat moralinizi bozmayın. Bu durumu, sizi sınırlayan eski travmaların iplerini salabileceğiniz bir fırsat olarak değerlendirin. Gelip geçici herhangi bir sınırlama -duygusal, ruhsal ya da fiziksel- bugün üretken yanınızı güçlendirecek çünkü pek çok yükten kurtulup yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerilime ve negatif enerjilere dikkat. Duygu ve düşüncelerinizde abartılara gitmeye dikkat. Gereksiz harcamalardan kaçının.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli fırsatları en verimli şekilde değerlendireceğin bir gün oluyor. Mantıklı kararlar almak geleceğin açısından güven verebilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan karşı taraftan kaynaklı pürüzlerde peşin hükümlü davranmıyorsun. Karar anlarında soğukkanlılıkla hareket etmen gerekir. Estetik konusu için araştırmalar yapabilirsin.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz değerinizi zedelemek isteyen birtakım girişimler olabilir. Manipülasyona kapılmadan kendi düzeninizi kurmalısınız. Sizi bugüne getiren iyi kötü tüm değerlerinize sahip çıkmanız ve bunlar üzerindeki kararlarınızı sadece güvenilir kişilerle paylaşmanız sizi zor durumda bırakmaktan kurtaracaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni fikirlerinizihayatınızda gerçekleştirmek için fırsat kollayacaksınız.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız bugünlerde sizleri ön plana çıkartacak ve özellikle işinizde insanların sizlerden bir şeyler öğrenmek isteyeceği bir gündesiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayranlık duyduğunuz biriyle bugün tanışabilirsiniz. Bu kişi size ilham verebileceğinden, bu hayatınızda derin bir fark yaratabilir. Bu yeni kişi hayatınızı çok ince bir şekilde değiştirebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcundaki süper dolunay ile ikili ilişkiler, flörtler, ilişkilerin gidişatını önemli şekilde etkileyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklar, hamilelik gündeme gelebilir. Veya yetenekleriniz, hobileriniz, sizi mutlu eden konulara odaklanma ihtiyacınız artabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hırslı ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak öğleden itibaren duygusal kontrolü sağlamanız biraz daha zor olabilir. Akışa bırakmanız gereken durumlar söz konusu olabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni partner adaylarıyla tanışacaksınız ve kendinizi çok heyecanlı hissedeceksiniz. Kariyerinizde olmak istediğiniz yerde değilsiniz. Aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde sorun yok. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başkalarının sorumluluğundaki birtakım işlerin başında bulmanız an meselesi. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olmalısınız.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 02" R
Ay
Akrep
25° 40' 04"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 22' 09"
Mars
Balık
26° 11' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 42"
Satürn
Balık
16° 09' 42"
Uranüs
Boğa
22° 05' 16"
Neptün
Balık
28° 45' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 55"
Lilith
Başak
22° 49' 51"
True Node
Koç
15° 34' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>