Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Emek Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün özellikle romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz, ancak muhtemelen bununla igili hiçbir şey yapma fırsatınız olmayacak. Hayatınızdaki insandan geçici olarak ayrılabilirsiniz veya başka sevgili adayınız olmayabilir. Yeni kıyafetler veya makyaj eşyaları almak için alışveriş yaparak ya da romantik bir kitap ve filmlerle kendinizi neşelendirin. Bu süreç geçici ve kesinlikle kaybedilen zamanı telafi edeceksiniz.

Çeşitlilik ve değişim arzusunda olabilirsiniz. İşler aynı kaldığında pek iyi olmuyorsunuz. Sürekli zorluklara ihtiyacınız var ve farklı tür görevlerle uğraşmaktan zevk alıyorsunuz. İş yerinde, işleri biraz karıştırmanız gerekebilir. Yeni bir proje üstlenmeye gönüllü olun. Veya bir başkasının teknik bir sorunun çözümünü bulmasında yardımcı olun. Spontane işler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Bazen aklın bir karış havada oluyor, ulaşmak istediğin hayallere dalıp gidiyorsun. Hedef belirlemek ancak pratik olarak eyleme geçtiğin iyi bir şeydir. Bugün hayallerini gerçekleştirme konusunda sabırsız olabilirsin. İlerleme kaydediyorsun; sadece somut delilin çok fazla yok. Çalışmaya devam et ve umutlu ol. Şu anki rahatsızlığın sadece bir çalkantı, yakında geçecektir.Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar senin istediğin şekilde bir işbirliği yapmaya yanaşmadığından dolayı bugün tavırların biraz zoraki olabilir. Şu aralar işleri yoluna koymak çok kolay olmayacak çünkü sürekli birileri yolunu tıkayacak. Sinirlenmemeye ve olayı şiddetlendirmemeye çalışmalısın. Belki de küçük bir molaya ihtiyacın vardır. Sen üstüne gittikçe, daha fazla direnişle karşılaşırsın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizle, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan yapılacak işleri tamamlayabilirsiniz. İç huzurunuzu korumaya özen göstermeli, aşırı kaygı ve abartılı duygulardan uzaklaşma zamanı.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plüton, toprak burcunda geri gitmeye başlıyor. Hiçbir sorumluluğunu yarıda bırakmak istemiyorsun. Elinden geleni yapacağın bir gündesin. Emeklerinin karşılığını alacağının bilincindesin.  Evli bir Yengeç burcuysan, eşine sürpriz bir haberlerin olabilir. Tek başına, sessiz, sakin bir akşam geçirmek için planlar yapacaksın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürprizler ve ani değişimlerle dolu bir gün olabilir. Adım attığınız her konuda önünüze engel çıktıkça bir hata olduğunu düşünerek geriye dönüyorsunuz. Engellere neden olan hataları bir vazgeçiş olarak değil çözüm yolu ve sizi yukarıya taşıyacak bir basamak olarak görmelisiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzel şeyler için harcama yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerindeki zindeliğiniz öğlen saatlerinde kendini iç sıkıntısına bırakabilir. İşlerinizde gecikmeler yaşanabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda kalmaya özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir, canlılık gelebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar dönemsel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ancak sizi üzecek ya da telaşe ettirecek ciddi bir durum olmayacak.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ve heyecan verici bir kişi bugün hayatınıza girebilir. Bu kişiyle saatlerce konuşabilirsiniz. Bu sohbet ortak ilgi alanlarınızı fark etmenizi sağlayabilir. Bu kişiden gerçekten hoşlandığınızı fark edebilirsiniz. İlişkiyi sürdürüp sürdürmemek size kalmış!

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Araştırdığınız konuların, size yarardan çok zararı olabilir. Zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sabah ilk fark ettiğiniz şey, duygularınız güçlenmiş olduğu ve kontrolünüzü ellerinde bulundurdukları olabilir. Çevrenize karşı fazlasıyla hassas yaklaşımlarınız olabilir. Olumsuzluklardan gereğinden fazla etkilenmemeye çalışın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte keyifli bir sohbetin tadını çıkaracaksınız. Kariyeriniz harika bir durumda, fakatyerinizdeki arkadaşlarınız ile daha fazla vakit geçirmelisiniz. Rahatlamaya çalışın ve olumsuz düşüncelerden kurtulun.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından aşk hayatınızla ilgili gelişmeler güne damgasını vururken egolarla ilgili problemlere daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İsteklerinizi, heveslerinizi daha çok ortaya koymak isteyebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>