Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşünceler Karşılaşabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Maneviyat, metafizik ya da insani çıkarlarla ilgili grup çalışmaları bugün yakını çevrenizde gerçekleştirilebilir. Bazı yeni insanlarla tanışmanız çok muhtemel ve şu anda bir ilişkiniz yoksa, özel biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Harika göründüğünüzden emin olunl! Aklınız çok çalışıyor ve düşünceleriniz günün sonunda daha da yoğun oluyor, bu nedenle yatmadan önce yapılan kısa bir egzersiz seansı uyumanıza yardımcı olabilir.

Nazik bir yaklaşım bugün en iyi şekilde işe yarayacaktır. Hiçbir şeyi çok fazla zorlamayın. Agresif bir stil insanları uzaklaştırabilir. Kendinizi hırslı veya sabırsız hissediyorsanız, rahatlamaya çalışın. Biraz derin nefes alın ve daha sakin bir şekilde kendinizi ifade edin. Yavaş ve ölçülü bir tonda konuşursanız, insanların size en iyi şekilde yanıt vereceğini göreceksiniz. Çok manik ya da heyecanlı olmayın, çünkü onları korkutabilirsiniz!

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Bir şeyleri sonlandırmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatındaki şeylerin daha iyi ilerlemesi için çaba sarfediyorsun. Eğer bir süredir bir arkadaşlıktan zarar gördüğüne inanıyorsan, bu kişiden uzaklaşma kararı alabilirsin. Çevreni pozitif insanlarla çevrelemelisin. Ya da eski bir romantik meseleden kurtulabilirsin. Belki de bu kişiyle arkadaş kalmanın zor olduğuna inanıyorsun. Kendine karşı dürüst ol ve sağlıklı kararlar al.Bugün, sana yakın olan bir insanın, bu bir aile üyesi olabilir, yardıma ihtiyacı olduğunu keşfedeceksin. Gururlu olduğu için yardım istemeyecekler ama bunun seni durdurmasına izin verme. Yardımcı olabileceğini düşündüğün şeyde eğer duruma aşinaysan, hiç durma git. Rica ya da davetiye bekleme, basitçe durumu ele al ve ne yapabileceğine bir bak. Bir fark yaratabilirsen, çabaların takdir görecek ve kendini inanılmaz hissedeceksin .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında yepyeni bir sayfaya başlayabilirsin. Önemli kararlara vararak hayatını değiştirme yoluna girebilirsin. Örneğin sigarayı, alkolü bırakmaya çalışıyorsan ya da kilo vermek istiyorsan, bu tip başlangıçlar için heyecanlı hissedeceksin. Hedefine ulaşmak için yardım alabilirsin. Sana rehberlik edecek bir danışman edinebilirsin. Belki de, başkalarının başarı hikayelerinden etkilenip yola koyulabilirsin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yurtdışı bağlantıları, gelecek planları gündeminizde olabilir. Finansal alanda rutininizin dışına çıkmak isteyebilir, bir yenilik. yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli görüşmeler, iletişimde uzlaşmalar sağlanabilir.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysan üst pozisyondaki kişiler ile düşünceleriniz çarpışabilir. Daha makul olduğunu onlara kanıtlamak istiyorsun. Uzun süredir isteklerini geri plana attığın kişiler olabilir. Hiç beklemediğin bir kişiden gelecek telefon ile şaşırabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle vakit geçirme planları yapacaksın.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için gergin bir gün olabilir. Ruhsal sıkışıklığınız sinirlenmenize yol açıyorken yalnız kalmayı tercih etmek, öfkenizi çevrenizdeki insanlara yansıtmanızı önleyecektir. Sebepsiz öfkeniz aslında öyle olmayabilir, bir muhasebe yapmak sorunun kaynağına inmenizi sağlayacaktır.

22 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi keyiflendirebilir. İş hayatınızda alacağınız destekleri iyi kullanmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar olabilir. İlerleyen zamanlarda sorumluluklarınız artacaktır. Hareketli zamanlar sizi bekliyor.

22 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve kariyer bağlamındaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir günde olabilirsiniz. Hırsınızın dengenizi bozmasına izin vermeyin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rakipleriniz sizi yavaşlatmaya çalışacaktır. Ancak kendinize güvenen ruhunuz yenilmez olmanızı sağlayacaktır. Yine de rakiplerinize karşı kibar olmayı bırakmayın. Uzun zamandır ertelenen bazı beklenmedik haberler alabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güvensizliğinizi yendiğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz. 

22 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizde bir çeşit kargaşa olduğunu düşünebilirsiniz. Bu duruma rağmen, bazı stratejileri geliştirmek zorunluluğunuz olabilir. Çevrenizde gelişenlerin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Sağlığınızla ilgili uyarıları dikkate almalısınız...

22 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgilinizden şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz. İş hayatınızdaki herkese güvenmemeye çalışın. Hayata daha pozitif bir açıdan bakmaya başlayın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

22 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 14" R
Ay
Başak
01° 33' 12"
Merkür
Boğa
00° 23' 41"
Venüs
Boğa
20° 22' 32"
Mars
Koç
11° 47' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 25"
Satürn
Balık
17° 49' 07"
Uranüs
Boğa
23° 15' 26"
Neptün
Balık
29° 20' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 29"
Lilith
Başak
25° 04' 59"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>