Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önemli Bir Karar Verebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Birileri yetkilerini sizin üzerinizde kullanmak isteyebilir. Eşiniz veya romantik partneriniz şu anda patron olmak isteyebilir. Veya birarkadaşınızın önemli bir proje üzerindeki kontrolünü ele geçirmek istediğini öğrenebilirsiniz. Kendi çabalarınızın göz ardı edilmesine izin vermeyin. düşüncelerinizin ve duygularınızın önemsiz olduğunu düşünmeyin. Bunun yerine, sağlam olun. Ayağa kalkın ve insanlara gerçekte ne hissettiğinizi söyleyin. Bunu olumlu bir şekilde yapabilirsiniz.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yaşadığın duygusal yıkımlardan sonra, bugün başlamış olan periyod oldukça yatıştırıcı bir etkide olacak. Duygusal armonini yeniden bulmak için bu sakin sulardan faydalanabilirsin ve enerji akışını dengeye sokabilirsin. Dahası, fiziksel olarak sağlığın pek şahane değilse, önümüzdeki haftalar sana dinlenmek için fırsat tanıyor olacak.Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

20 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konularda başarılar elde edebilirsiniz. Bolluk bilinci içinde olmanız finansal şansları karşınıza getirebilir. Dostluk ve arkadaşlıklarda samimi ve fedakar enerjiler hakim olabilir. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımına önem veriyorsun. İhtiyacın olan kozmetik ürünleri almak isteyebilirsin. Alım- satım işlerini online alışveriş üzerinden gerçekleştirebilirsin.  İlişkisinde sorunlar olan bir Yengeç burcuysan, önemli bir karar arifesinde olacaksın. Acele etmek istemediğin konularda yardım almak isteyeceksin.

20 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz onlara gereken önemi vermediğinizden dolayı size şikâyetlerini anlatabilir. Kendinizi geriye çekmeniz yapılan yanlışın farkına varmalarını engelleyeceği için her şeyi açıklığa kavuşturacak bir konuşma yapmanız daha yerinde bir hareket olacaktır.

20 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz bazı şeylerin gerçekleştiğini görmek sizi motive edebilir. Daha olumlu ve verimli bir gün geçirmek için etrafınıza güler yüzlü olmayı ihmal etmeyin.

20 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda üzerinde düşündüğünüz yeni bir proje hakkında kararsız hissediyorsanız, harekete geçmek için mükemmel bir zaman. Bugün yapmaya karar verdiğiniz şey, sonuçta sizi başarıya götürecektir. Bugünkü olaylar, parayla ilgili bakış açınızı değiştirmenize de yardımcı olacaktır.

20 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularınızda yoğun bir derinlik var. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanız gerektiğini biliyorsunuz.

20 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başındaki en önemli konu, bir hamilelik haberinin gelmesi veya bir velayet davasının lehinize sonuçlanması olabilir. Belki de artık bir çocuk odası hazırlama zamanınız geliyor. Ancak gelişmelerin size yaşattığı sevince iyiden iyiye kapılıp maddi durumunuzu sarsacak harcamalardan kaçınmayı unutmamalısınız. UZUN vadeli bir bütçe hazırlayın ve gelirlerinizle giderlerinizi dengeli halde tutmaya özen gösterin. Haftanın ortalarına doğru bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz veya bu yönde bir fırsat kapınızı çalabilir. Ancak, bu konuda dikkatli olun, çünkü beklentileriniz karşılanmayabilir. Bu seyahatin sizi tatmin edeceği yönünde şüpheleriniz var...

20 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize ve kendinize karşı her zaman dürüst olmaya özen gösterin. Bugünyerinizdeki bazı arkadaşlarınızla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Olumsuz duygulara tutunmak, yalnızca onlardan kurtulmayı zorlaştırır.

20 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda kıskançlık nedeniyle zorlu anlar yaşayabilirsiniz. İyimser düşüncelerle onu anlamaya çalışırken, aynı zamanda kendi duygularınızın da nedenlerini yakalamaya çalışın. Yaratıcı çalışmalarınızla çok başarılı olacağınız bir gün. Ekip arkadaşlarınızla birlikte uyum içinde çalışacak ve değişik konularla ilgileneceksiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

20 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 05" R
Ay
Aslan
24° 29' 16" R
Merkür
Koç
29° 39' 40"
Venüs
Boğa
19° 38' 58"
Mars
Koç
11° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 03"
Satürn
Balık
17° 46' 39"
Uranüs
Boğa
23° 13' 22"
Neptün
Balık
29° 19' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 41"
Lilith
Başak
25° 01' 03"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>