Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olumlu Gelişmeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünürek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Senden daha az hırslı bir arkadaş ya da partner sebebiyle kendini hüsrana uğramış şekilde bulursan şaşırma. Havaya hakim enerji hedeflerine ulaşmak konusunda sahip olduğun dinamik yolları ön plana çıkarıyor. Pasif ve korkulu kişileri anlamak senin için zor olabilir. Yine de herkesin kendine göreyapış şekli olduğunu unutma. Sabırlı olmayı dene.Daha önce hiç denemediğiniz yeni bir alanda bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Bu alan modern teknoloji, yazı çizim veya her ikisi ile ilgili olabilir! Başkalarıyla iletişiminiz sıcak, samimi, açık ve dürüst olacak böylece her türlü ilişkilerden çok keyif alacaksınız. Sohbetlerden en az birini güzel sanatlara veya ruhani konulara yönelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların tamamen akıl ve mantık dışı hareket etmeleri biraz canınızı sıkabilir. Durum size göre apaçık olabilir, ancak unutmayın ki herkes dünyayı sizin gözünüzle görmüyor. Gözden kaçırdığınız güçlü bir duygu unsurunun devreye girmesi olası. Gününüzün akışı içinde bunu bir kenara yazın.

18 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihninizden geçenlerin rüyalara yansımalarıyla uyanabilirsiniz. Güne erken başlayabilir, iç huzurunuzun arttığını görebilir, ruhunuzu beslemekle ilgilenebilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişin izlerini silmek istiyorsun. Geçmişi anımsatan tüm eşyaları ortadan kaldırabilirsin. Kişisel bakımın ile ilgilenmek isteyeceksin. Harcamalarını kısmak zorunda kalabilirsin. Maddi durumunu ayarlıyor olman olumlu hislere kapılmana neden oluyor. Gelecek planlarını şekillendirebilirsin.

18 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ile ilgili konularda kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve bir yol haritası çıkarabilirsiniz. Bu konuda çevrenizden destek almanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

18 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken çok şey yapabilir ve kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içerisindesiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bilhassa bekar olan Yengeç’ler kısmetlerine şans verebilirler. Aşk özellikle de sevilme potansiyeliniz oldukça yüksek.

18 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. İddialı, rekabetçi yönlerinizi ortaya çıkarabilir, ilişkilerinizde kontrol ve söz sahibi olabilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fırsatlar önünüze kolayca gelir, ancak hepsini kapmak için acele etmeyin. Seçeneklerinizi en ince ayrıntısına kadar tartın, kendinize güvenin ve ona göre hareket edin. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşın. Bu, birçok kapıyı açmanız gereken bir zamandır. 

18 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmalısınız.

18 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güzel kalbiniz ve büyüleyici havanızla çevrenizdeki insanların aklını başından alıyorsunuz. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk almalısınız. Bugün duygularınızı gizlemekten kaçınmaya çalışın.

18 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş. Sizinle ilgilenenleri görmeye çalışın. Bugün çalışmaya hiç gönlünüz olmadığı için işte de huzurlu vakit geçiremeyebilirsiniz. Çalışma ortamından uzaklaşmak sizin için daha iyi olabilir. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Midenize çok düşkünsünüz. Hep yemek istiyorsunuz, biraz rejim yapın yoksa kilolarla başınız derde girecek

18 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 57" R
Ay
Aslan
27° 59' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 18"
Venüs
Boğa
20° 00' 30"
Mars
Koç
11° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 11"
Satürn
Balık
17° 47' 52"
Uranüs
Boğa
23° 14' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 34"
Lilith
Başak
25° 02' 59"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>