Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşlerini Hızlandırmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün ilgi odağı olabilirsiniz. Doğuştan bir sanatçı olarak, zoraki bir izleyici kitlesine sahip olmayı seviyorsunuz. Belki bir partiye katılıp mizahi enerjinizle tüm konukları kendinize çekebilirsiniz ya da topluluk önünde bir konuşma yapabilirsiniz. İnsanlar, ne yaptığınızı, ne giydiğinizi ve nasıl davrandığınızı izliyor olacak. Ateşli karizmanızı herkesin göreceği şekilde etrafa saçarak ilgiyi üzerinize toplayacaksınız.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Bu akşam ilginç bir etkinliğe gitmek isteyebilirsiniz. Belki favori müzik grubunuz şehre geliyordur. Evde öylece oturmayın, çıkıp dışarıya eğlenin! Belki bir sanat etkinliği yer alacaktır ya da bir grup sizin en sevdiğiniz oyunu ya da müzikali sahneleyecektir, olamaz mı? Geceyi yaratıcı bir yapımda yer alarak geçirmek muhteşem olurdu. Sanatçı ruhlu kimselerle geçireceğiniz ilham dolu anlardan çok keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde ailenizden biri büyük bir stres altında olabilir. Bu yüzden en ufak rahatsızlıkta çileden çıkıyor ve kendini duygusal olarak değişken hissediyor olabilir. Gözüne görünmeyerek bu gerginliği azaltmaya çalışın. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun tavsiye de vermeyin. Onu huzursuz eden her neyse, bu kişinin bu sorunla kendince yüzleşmesi gerekiyor. Uzaklaşın ve kendi işinize bakın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer süreciniz ve planlamalarınızda farklı bir yola gidebilir, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar içerisinde olabilirsiniz. Acelecilik ve sabırsızlığa dikkat. Harekete geçme zamanı.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.04’te Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Haftanın ilk gününe moralli başlamak istiyorsun. Sürekli dert anlatan bir arkadaşına gerekeni söylemekten geri durmayabilirsin. Birikimlerini değerlendirmek istiyorsun. Maddi konularda, radikal kararlar alabilirsin. Aile içerisinde sağlık konuları gündeme gelebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir sözleşme imzalamanız söz konusu olabilir. İstediğiniz değişiklik yapılınca sözleşmenizde güncelleme yapmanız gerekebilir. Eski yaralarınız ya da umutsuzluklarınız tekrar aklınıza gelmesin. Artık siz, eski siz değilsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusursuz giden bir ilişki sürecine girebilirsiniz ancak ilişkinize odaklanırken mesleki konularda önemli noktaları fark etmeden gözden kaçırabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaş veya meslektaş, bugün sizi iyi işler için özel olarak takdir edilebilir. Arkadaşınızın bu davranışından memnunsunuz ve kendi şansınız için minnettarsınız. Görünüşe göre uzun vadeli bir hedefe ulaşmışsınız.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. Özellikle sevdiklerinizi kırmayı istemiyorsunuz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyorsunuz. Bugün yakın bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Çevrenizdeki insanlara çok yardımcı oluyorsunuz, fakat kendinize de zaman ayırmalısınız.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Çünkü küçük sıkıntılar süreklilik arz ettiklerinde, çok büyük bir sorun kadar sizi bunaltabiliyorlar. İşinize verdiğiniz önem, kimi zaman kararlarınızı uygulamanızı erteliyor. Mesleğinizin bu kadar kıymetli olması tabii ki çok güzel, ama hayatınızın diğer alanlarına etki etmesine vermesine izin vermeyin. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Mide problemlerinize köklü bir çözüm üretmenin zamanı geldi artık.

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 05" R
Ay
Balık
23° 36' 30"
Merkür
Koç
19° 03' 01"
Venüs
Boğa
06° 05' 26"
Mars
Koç
02° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 55' 49"
Uranüs
Boğa
22° 35' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 23"
Lilith
Başak
23° 47' 46"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>