Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Eğer bir durumun daha iyi olmasını istiyorsan, bazen geriye en başa dönmek gerekebiliyor. Bu biraz sinir bozucu hatta aşağılayıcı olabilir ama eğer hedef üzerinde yükselmek istenen sağlam bir temel ise, her şeye değer! Profesyonel geçmişine çok takılı kalma. İlerlemen gerek. Ayrıca şu an ağır hissediyorsun. Biraz rahatla!Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dış koşullara göre hareket etmeye çalışmalı, gün içinde sizin kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Uzaklardaki kişilerden şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Balık burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay, yabancı, yurt dışı bağlantılı konulara işaret ediyor. Seyahatler, uzaklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Sosyal paylaşıma açık, hareketli bir gündeyiz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız beklediğinizden erken netleşebilir. Güveninizi kazanarak sizleri mutluluğa taşıyabilir. Yeni bir başlangıç ve ilişkinizde yeni atacağınız adım sizi heyecanlandıracak. Eskiye sünger çekin ve önünüze bakın.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal gel gitler yaşayabileceğiniz ve duygularınızın yoğunlaşabileceği bugünlerde alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek ilerlemeden alıkoyuyor olabilir. Gezegensel enerjiler bugün sizden bunu dikkatlice düşünmenizi istiyor. Tüm analitik güçleriniz ve yeteneklerinizle, daha fazla risk alma cesaretine sahip olsaydınız, ne kadar çok şey başarabilirdiniz? Bunu bir düşünün!

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkla ilgili duygularınız dorukta seyredecek. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz. Ertelediğiniz güzellikler kapınızı çalıyor. 

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden sıkılmaya başladınız. Bugün çevrenizdeki insanlardan borç almamaya çalışın ve ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamayın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi seven kimsenin size çok sevindirici sürprizi var. Aşk hayatınıza taze ümitler, güven ve canlılık gelecek. Mesleğinizde parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. Fakat sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin artık farkına varın! Sizi şaşırtacak gelişmeler var. Bu gelişmeleri lehinize ya da aleyhinize çevirmek elinizde. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 15" R
Ay
Balık
28° 10' 04"
Merkür
Koç
19° 15' 35"
Venüs
Boğa
06° 28' 31"
Mars
Koç
03° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 50"
Satürn
Balık
16° 57' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 08"
Neptün
Balık
29° 02' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 25"
Lilith
Başak
23° 49' 50"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>