Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Başarıya Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Şu anda çok fazla enerjiniz var. Sert bir egzersiz yapmak için iyi bir zaman. Spor salonuna gidip uzun bir egzersiz yapmak hoşunuza gidebilir. Veya arkadaşlarınızla maç yaparak eğlenebilirsiniz. Kendinizi ekstra güçlü hissedeceksiniz ve dayanıklılığınız çok yüksek bir seviyede olacak. Bazı zorlu aktivitelerle fiziksel becerilerinizi test etmekten zevk alabilirsiniz. Daha önce hiç yapmadığınız yeni bir sporu denemekten korkmayın, ancak sporun çalışma gününüzün önüne geçmesine izin vermeyin.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Oldukça güçlü hissediyorsun; hem fiziksel hem zihinsel. Hatta gelecek için yeni hedefler ve projeler planlamaya başlamışsın bile. Yurtdışına bir seyahat gerçekleştirme gibi bir planın olabilir. Yeni ilgi alanları da seni eğitimini yükseltmek konusunda bazı planlara yöneltiyor. Genel olarak, bugünün enerjisi ufukları genişletmekle ilgili. Kim tutar seni!Yaptığınız işle ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulacaksınız hoş sürprizlere hazırlıklı olun. En büyük övgüyü almanız, zam konusunun gündeme gelmesi, terfi etmeniz ya da akla gelebilecek her türlü ilerleme olası. Bu özgüveninizi epey yükseltecek ve günün geri kalanını muhtemelen kafanız bulutlarda geçireceksiniz. Ancak unutmamalısınız ki daha yüksek konum daha fazla sorumluluk anlamına gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal dünyasında yaşayan biri olarak biliniyor olabilirsiniz. Sıkça iyi bir kitap eşliğinde yatağınızda uzanmayı ya da bisikletinizle beraber bir kaçamak düşünüyorsunuz. Tüm bunlardan kendinizi geri çekmemelisiniz ama bu sizin için bir takım zorluklara yol açabilir. Aklınızın bir süreliğine seyahate çıkmasına izin verin ya da istemiyorsanız yapmayın, ama hayal kurmaktan nasıl kurtulabileceğinize dair düşünün.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün abartılı duygu hallerinden, düşüncelerden uzaklaştığınızda işler istediğiniz gibi ilerleyebilir, durumlar sizin lehinize dönebilir. İsteklerinizde netleşerek enerji alanınızı güçlendirin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.03’ten sonra Ay boşluğa geçiyor. Motivasyonunu düşüren insanlar sana itici gelebilir. Onlar ile gereksiz bir mücadeleye girmektense kendi hayatına odaklanıyorsun. Bu davranışın sana daha çok ilham veriyor. Yoğun çalışma tempon, kendini yorgun hissetmene sebep olabilir. Kendine vakit ayırmayı düşüneceksin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük zaman içerisinde kendinize ne kadar vakit ayırdığınızın hesabını yapmak isteyebilirsiniz. Farkında olmadığınız birçok konunun farkına varıyorsunuz. Yeni bir sürecin ilk gününde olabilirsiniz. Değişiminizi sevin ve konsantre olun.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizde beklentinizi tam olarak karşılayamayacak koşullar gelişebilir. Bu noktalardan sizin bakış açınız ve zekanız büyük önem kazanabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi engelleyen herhangi bir engeli aşacaksınız. Bunu başarmak sizin açınızdan çok fazla çaba gerektirmeyecektir. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda, aynı engeli açmak isteyen önemli sayıda kişi olduğunu göreceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı yakın tavırlar içinde olmalısınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile aranızdaki bağları güçlendireceksiniz. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durun ve sakinliğinizi korumaya çalışın. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlayacaksınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Potansiyel aşk ilişkinizin içinde üçüncü bir kişi var. Yüzleşmeye hazır olun! İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bu konularda otoritelerden destek almanız mümkün. Performansınızı dengede tutmayı başarırsanız, kazancınızda gözle görülür bir artış fark edeceksiniz. Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>