Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatını Düzene Koyuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül’ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Bugün nedensiz yere siniri bozuk mu hissediyorsun? Bu hiç şaşırtıcı değil çünkü günün enerjisi seni hayatında olan bitene yakından bakmaya sevk ediyor. Aniden, aldığın karar ne olursa olsun bunların hep ileriye dönük geniş etkiler bırakacağını düşünüyorsun. Bunun seni eylemden alıkoymasına izin verme. Bir kere de maceracı ol!Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir sonuçlanma, herhangi bir konuda netleşme arzusu içerisinde olabilirsiniz. Önünüzü daha net görmek ve bilmek isteyebilirsiniz. Bir kararsızlık halinize seçim yaparak son verebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ateş burcunda hareket ediyor. Sağlığın konusunda daha bilinçli davranıyorsun. Doktor kontrollerini aksatmak istemeyebilirsin. Kötü alışkanlıklarını bırakmak için aradığın fırsatı bulacaksın. Kendine önem veriyor olman ailenin dikkatinden kaçmıyor. Günlük rutinlerini gözden geçirmek isteyeceksin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çevreniz yerine kendiniz ile iletişim kurmak isteyebilirsiniz. İç trafiğinizin yoğunluğu çevrenizi duymamanıza sebep olabilir. Olayları bu kadar derin düşünmek yerine akışa bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olacaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sizi öne çıkaran ve dikkat çekmenizi sağlayabilecek bazı durumlar var. Daha çok şey yapmak isteğindesiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda özellikle aile meselelerinde kendinizi çok fazla ön plana atmak istemeyebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla yaşayacağınız bir tartışma, sizi tüm kartlarınızı masaya koymak ve ona tam olarak nasıl hissettiğinizi söylemek zorunda bırakabilir. Bu kadar açık sözlü olmak her zaman kolay değildir ama bugün samimiyetinizin gücü arkadaşınızı etkilemeli ve arkadaşlığınızı daha da güçlendirmelidir. 

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Nostaljik duygular yaşamaya ihtiyacınızın olduğunu fark etmelisiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda kısa bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi biraz stresli hissediyorsunuz. Gün içinde daha fazla su tüketmeye özen gösterin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farklılığından dolayı, ilişkinizde sorunlar var. Sevgilinize uymak adına tavrınızı değiştirmeyin. Ayrıca, partnerinizin de, sizin için kendi tavrını değiştirmesini beklemek hata olur. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar olabilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz mümkün. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 03" R
Ay
Balık
22° 35' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 17"
Venüs
Boğa
06° 00' 18"
Mars
Koç
02° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 27"
Satürn
Balık
16° 55' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 09"
Lilith
Başak
23° 47' 18"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>