Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatın Hızı Artabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 50%

Tanımadığınız çekici bir kişiyle tanışmaya karar verebilirsiniz. Cazibeli Yengeç flört havasında olabilir! Zaten bir ilişki içerisindeysen bile, güzel bir yüze karşı koymakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat kendinizi belaya sokmamaya çalışın. Keyif almak ve biraz yakınlaşmak güzel şeyler. Gerçekten müsait olmadığınız sürece, bu kişiyle bir randevu planlamayın!

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Söz konusu gerçekler olduğunda son derece katı ve acımasız olabiliyorsunuz. Sert mizaçlı biri olarak tanınıyorsunuz ama aslında bu hassas yanınızı gizleyen bir maskeden başka bir şey değil. Kendinizi ifade ediş biçiminiz ve hisleriniz konusunda kendinizden belki de tam anlamıyla emin değilsinizdir. İnsanlar bu durumdan bihaber olabilir çünkü sadece kararlı ve atılgan yanınızı sergilemekte son derece başarılısınız. Diğer insanlardan karakterinizi esirgememeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün içinde daha hızlı düşünüp, daha hızlı harekete geçebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler ve komşularla ilişkiler ön planda olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Üst üste gelen aksilikler karşısında arkadaşlarının yardımına başvurabilirsin. Çalışan bir Yengeç burcuysan ekip çalışması ile üstesinden gelemeyeceğin biryok. Sorumlulukların arasında kendini ihmal etmiyorsun.  Hobilerine ayırdığın vakit ailenden tepki çekebilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arama sürecinde iseniz yorgunluk içerisinde olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi sizleri ruhsal olarak yorabilir. Pes etmeden sabırlı hareket ederek başvurularınıza devam etmelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve sorumlu olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın, tamamlamanız gereken işler çok olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda özellikle aile meselelerinde kendinizi çok fazla ön plana atmak istemeyebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş çevreniz muhtemelen değişiyor, belki de zevkinize göre çok hızlı. Bazı arkadaşlarınız uzaklaşıyor olabilir veya farklı ilgi alanları yeni arkadaşlıklar kurmanıza neden olmuş olabilir. Şu anda hayatınız iyi gidiyor gibi görünüyor, ancak eski arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Geleceğe odaklanın ve ilerleyin!

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyor, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İnatçı yönlerinizi törpülemekte fayda var.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte keyifli ve huzur verici bir seyahate çıkmak istiyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Meyve ve sebze tüketiminizi arttırmaya özen gösterin.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat partneriniz henüz ikna olmuş değil. Onu zorlamadan, sabırlı olun. İşinizle ilgili uzun zamandır kafanızı kurcalayan probleme çözüm bulacaksınız. Uygun bir anı bekleyip sonra harekete geçin. Eğer harekette acele ederseniz, can sıkıcı bir karşı tepkiyle karşılaşmanız mümkün. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 28" R
Ay
Balık
23° 12' 14"
Merkür
Koç
19° 01' 55"
Venüs
Boğa
06° 03' 22"
Mars
Koç
02° 53' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 02"
Satürn
Balık
16° 55' 41"
Uranüs
Boğa
22° 34' 58"
Neptün
Balık
29° 01' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 17"
Lilith
Başak
23° 47' 35"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>