Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlanmayan Yaşanabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 90%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Bugün, yolculuğa çıkarak bir macera yaşamakla ilgili hayaller kurabilirsiniz. Muhtemelen içinde bulunduğunuz durumdan sıkıldınız ve hapsolduğunuz rutini kırmak için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Aklınıza her şeyden kaçmak için yapılabilecek şeylerle ilgili fikirler gelebilir. Bu konuyu zorlamayın. Öğleden sonranızı normalde gitmediğiniz bir yerde geçirmeyi deneyin. Aklınıza işe yarar bir fikir gelene dek bekleyin. Gelince de peşine düşün!

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın.Bugün insanların tamamen akıl ve mantık dışı hareket etmeleri biraz canınızı sıkabilir. Durum size göre apaçık olabilir, ancak unutmayın ki herkes dünyayı sizin gözünüzle görmüyor. Gözden kaçırdığınız güçlü bir duygu unsurunun devreye girmesi olası. Gününüzün akışı içinde bunu bir kenara yazın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyleri geliştirmek üzerine istekli olacaksın. Senin fikirlerini ve görüşlerini aldıklarında herkesin ne kadar da mutlu olacağını gözünde canlandırıyor olabilirsin. Ne yazık ki, diğerleri bu konuda senin gibi düşünmüyor olabilir. Yapmak istediklerini kendi benimsedikleri şekillerde yapmak isteyebilirler ve büyük hatalara sebep olabilirler. Günden çıkarılacak ders, alçak gönüllülük ve kabulleniş. Bazen insanların bir şeyleri zor yoldan öğrenmeleri gerekir; sen bu süreci engelleyemezsin!

17 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihninizden geçenlerin rüyalara yansımalarıyla uyanabilirsiniz. Güne erken başlayabilir, iç huzurunuzun arttığını görebilir, ruhunuzu beslemekle ilgilenebilirsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısın. Uyumlu bir havaya sahip olman gerçekleşebilecek spontane durumlara ayak uydurabilmeni sağlıyor.  Bugün planlarında olmayan seyahatlerin gündeme gelebilir. Yakın arkadaşın evliliğindeki sorunlar hakkında seninle konuşmak isteyebilir. Akşam saatlerinde baş ağrıların artabilir.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız bugün sizi biraz zorlayabilir. Duygusallığınızı doğru yönetebilmek için hareket etmeniz size iyi gelebilir. Unutmayın ki insan en doğru kararları yürürken alır. Yürümek bugün sizin ilacınız olabilir.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe ve huzursuzluklarınızı anlamaya çalışmalısınız. Kimi zaman parasal bir konunun ya da güven kaybının yaratabileceği huzursuzluklar olabilir. Korkulara dikkat.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınızda iç içe bulunduğunuz konular geçmişe göre değişkenlik gösterebilir ancak çoğu zaman bu değişkenlik sizin hayrınıza olacak.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık ve enerji bugün güçlü noktalarınızdır. Hiçbir görev imkansız görünmüyor ve her şeyi planlanan süre içinde sorunsuz bir şekilde tamamlıyorsunuz. Aslında o kadar enerjik hissediyordunuz ki, uzun bir süredir yapmamış olsanız bile, koşmak için dışarı çıkabilirsiniz. Olumlu düşünceler ve duygularla dolduğunuzda, fiziksel sağlığınız hayatınızın diğer tüm alanlarına da yansıyacaktır.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’dan olumlu etki alarak devam ederken, çevrenizdeki bazı kişilerin girişimciliğinden faydalanmanız mümkün. Fakat kişisel zevklerinizin ön planda olacağı bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi için her şeyi yapmaya hazırsınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızın arkasında durun ve kendinize güvenin. Günlük rutininizden sıkıldığınız için hayatınıza eğlenceli bir şeyler eklemek istiyorsunuz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirmeniz mümkün. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklara gireceğiniz bugün, kararlarınızda cesur olun! Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için pozitif davranın.

17 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>