Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklenmedik Hadiseler Olabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Planlı, disiplinli bir yaklaşımın bugün işe yaradığını görebilirsiniz. Akılda tutulması gereken bir nokta, şu anda başkalarıyla bağlantı kurmanızın önemli olduğudur. Yalnız bir şeyler yapmaya çalışmak doğru olan şey gibi görünebilir, ancak başkalarının yardımına başvurduğunuzda çok daha verimli olduğunuzu göreceksiniz. Çok iyi tanımadığın insanlara yaklaşmak konusunda utanmayın.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Sesini, konuşmaktan daha fazlası için kullanmaya başlama zamanı. Güzel konuşan ve şarkı söyleyen bir sesiniz var, ancak bunu tam kapasite olarak kullanmıyorsunuz. Hayır, duşta şarkı söylemek sayılmıyor! Doğru eğitim verildiğinde, sesinizi bir gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Hiç sanatçı olmayı ciddi bir şekilde düşündün mü? Bunu düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yardıma muhtaçlara yardımlar yapabilir, sevdikleriniz için fedakarlık yapmak ve yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını görebilir, karmik deneyimler içinde olabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik davranmak sana her zaman faydalı olmuştur. Bunun bilincinde olarak hareket ediyorsun. Aile yaşantısı senin için önemli bir hal alabilir. Çocuğu olan bir Yengeç burcuysan, çocuğunun eğitimi ile ilgili ilgilenmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde beklemediğin telefon görüşmelerin olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda konuşulan konuları tesadüfen öğrenebilirsiniz. Güvendiğiniz çalışma arkadaşlarınızın gerçek düşüncelerini öğrenmeniz sizlerde hayal kırıklığı yaşatabilir. Mümkün oldukça bir şeyleri söylerken tembihleyebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara karşı kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerle çift durumlara düşebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Eşinizle birlikte keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda oluşacak konularla alakalı mesuliyet almaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bu hal yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi olayların akışına fazlasıyla kaptırmış olabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişen pek çok olaya da aslında pek müdahale şansınız bulunmuyor. Sakin kalmak isteyebilir, yalnız olmayı ve çalışmayı tercih edebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir yükümlülüğün yerine getirilmesi için ilk adımı atabileceksiniz. Bu zihinsel, finansal veya manevi olabilir. Bu, tüm yükümlülüklerinizin bugün yerine getirileceği anlamına gelmez, ancak sonunda borçlarınızı gerçekten kapatmak için bir şeyler yaptığınız için rahatlayacaksınız. Bu sizin için çok faydalı olacak.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, çevrenize aldırmamak. 

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları çözebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Kariyeriniz hakkında çok önemli kararlar almanız gerekebilir. Arkadaşlarınız ve aileniz ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki şu anda çetrefilli bir dönemden geçiyor. Eğer dürüst davranırsanız, ilişkiyi güçlendirme şansınız oldukça fazla. Beraberyaptığınız kişilerden alacağınız haberler ve yapacağınız görüşmeler işinize daha fazla odaklanmanıza neden olabilir. Onların sözlerini dikkate almalı ancak yine de kendi süzgecinizden geçirerek karar vermelisiniz. Bazı olaylarda kedinizi aşırı zorlamanız nedeniyle bugün zor durumlarda kalmanız olası özellikle parasal konularda.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 10' 46" R
Ay
Akrep
15° 23' 21" R
Merkür
Koç
15° 59' 54"
Venüs
Koç
24° 21' 02"
Mars
Balık
25° 33' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 14"
Satürn
Balık
16° 05' 05"
Uranüs
Boğa
22° 02' 29"
Neptün
Balık
28° 44' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 21' 04"
Lilith
Başak
22° 44' 21"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>