Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İletişimin Çok Önemli Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Üzerinde çalıştığınız projelerdeki ivmenizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız, bu o kadar da kötü olmayabilir. Bu, son birkaç günün atmosferinin sizi etkilediği anlamına gelir; bu da tüm dikkatinizi etrafınızdaki kişilere günlük bir şekilde adamaya teşvik eder. Onlar için özel olanı takdir etmeyi ve onları daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz. İnsanlar hakkında genelleştirmeyi bırakmak için iyi bir gün.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Hak ettiğini düşünüyorsan eğer, kendine bugün duygusal olarak zaman ayır. Başkalarının hayatlarına o kadar karışmışsın kikendine gelince sana yeteri enerji kalmıyor. Biraz rahatla ve sakinleş; hem fiziksel hem zihinsel. Bir konuda aşırı stres yapmak hiç de sağlıklı değil; ayrıca böyle giderse durumu olduğundan daha kötü hale getirebilirsin. Belki de durumu basitçe akışına bıraksan her şey yoluna girecek.Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkileriniz ön planda olabilir. Daha kalıcı, uzun vadeli ilişkiler arayacak; yüzeysel ilişkilerden kaçınacak, yeni başlayan ilişkilerde daha çekimser davranacaksınız. Güven ihtiyacı artıyor.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket edecek. Arkadaşların ile yaşadığın sıkıntılar gündeminin tamamını oluşturabilir. İkili ilişkilerin önem kazanıyor. Vereceğin doğru kararlar seni ileriye taşıyabilir. İş yerinde çalışma arkadaşlarına liderlik etmek için baskı yapabilirsin. Seni yoran kişileri hayatından çıkarmak isteyeceksin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yönetmekte zorlanabileceğiniz bir gün. Geçmiş ile ilgili endişeleriniz yeniden ortaya çıkabilir. Ailenizden ya da arkadaşlarınızdan manevi destek alarak süreci yönetmeyi deneyebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. İşte alacağınız destekler sizin rahatlamanıza neden olacaktır.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda karşınıza çıkan bazı engeller ilerlemeniz hususunda engel teşkil etse de tecrübe edinip hedefinize yürümekten vazgeçmemelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer cephesinde bir değişiklik görünüyor. Ofisinizde işleri değiştirebilir veya bir departmandan diğerine geçebilirsiniz. Yeni konumunuzu seveceksiniz ve uzun zamandır aradığınız fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Bu nedenle, bunlardan tam olarak yararlanmanız gerekir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızın size destek vereceği, konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Bilinçaltınızdaki konuların sizi olumlu etkilediği bir gerçek.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni partner adaylarıyla tanışmak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk almaya çalışın ve herkese yapabileceklerinizi gösterin. Bugün sakin olun ve tartışmalardan uzak durun.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir romantik ilişkide iseniz, yeni ilişki arkadaşınızla ilgili bazı hoş olmayan gerçekler duyabilirsiniz. Bu yeni ilişkiniz nerdeyse başlamadan biteceğinden, sosyal çevrenizi genişletmeye bakın. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fikir çatışmalarını abartmayın ve anlaşma zemini yaratmaya çabalayın. Sevecenliğinizden yararlanarak,arkadaşlarınızla uyum içinde çalışmanız mümkün. Parasal konularla ilgili gelişmeler olumlu yönde olacak. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 02" R
Ay
Balık
27° 21' 23"
Merkür
Koç
19° 13' 19"
Venüs
Boğa
06° 24' 25"
Mars
Koç
03° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 03"
Satürn
Balık
16° 57' 06"
Uranüs
Boğa
22° 35' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 14"
Lilith
Başak
23° 49' 28"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>