Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ruhsal Durumuna Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün odaklanmak ve disiplinli olmak için bazı teşviklere ihtiyacınız olacak. Muhtemelen çalışmadan daha çok eğlenme havasında olacaksınız! Coşkunuzu yükseltmek için gün boyunca görevlerinize ve ev işlerine sık sık ara verin. Yapmanız gerkeenlere eğlenceli ve spontane bir şekilde yaklaşabilirseniz, zamanın hızla geçtiğini göreceksiniz. Kendinizi motive etmenin yaratıcı yollarını bulun.

Öyle olmasına İzin verirseniz, bugün aptal bir güne dönüşmesi an meselesi. Bugünyerinde yapılacak en iyi şey basit bir şekilde değişik yollara boyun eğmek olacaktır. İletişim her şekilde engellenmiş gibi görünüyor. Telefon arızası veya bilgisayarın kapanması gibi teknik zorluklar bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz farklı dillerde konuşacaksınız. Hiç kimse onun dediği noktayı anlamıyor gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Sadece herkesle birlikte gülün. Yarın, her şey normale dönecek.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Bütün gün kanepede oturmak isteyebilirsin. Çok fazla enerjin olmayacak; ki bu gayet normal! Belki de bir günü rahatlamaya ayırman gerekiyor. Genelde kendini zorlamaya meyillisin ve bu da bazen seni olumsuz etkiliyor. Aile üyelerinle birlikte biraz hoş vakit geçir. Öğlen şekerlemesi yap. Filmler izle. Şarjını doldurmak için basit ve eğlenceli şeyler yap!Bugün hayatında yepyeni bir sayfaya başlayabilirsin. Önemli kararlara vararak hayatını değiştirme yoluna girebilirsin. Örneğin sigarayı, alkolü bırakmaya çalışıyorsan ya da kilo vermek istiyorsan, bu tip başlangıçlar için heyecanlı hissedeceksin. Hedefine ulaşmak için yardım alabilirsin. Sana rehberlik edecek bir danışman edinebilirsin. Belki de, başkalarının başarı hikayelerinden etkilenip yola koyulabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konularda başarılar elde edebilirsiniz. Bolluk bilinci içinde olmanız finansal şansları karşınıza getirebilir. Dostluk ve arkadaşlıklarda samimi ve fedakar enerjiler hakim olabilir. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne nedenini bilmediğin bir duygusallık ile başlayabilirsin. Ancak kısa zamanda kendini toparlayabiliyorsun. Kişisel psikolojin senin için önemli. Akşam için yaptığın planlarda aksaklıklar olması moralini bozabilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları gündeme gelebilir.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda üstleriniz sizden yeni bir görev isteyebilir. Hedef kitlenizi düşünerek yapacağınız bu çalışmada tüm tecrübenizi kullanmanız, oluşturacağınız etkiyi büyütecektir.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Bazı konular sabırlı olmanızı gerektirecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. Daha kolay risk alacaksınız.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle maddi istekleriniz gerçekleşirken evrenin desteğini aldığınızı görmek sizi epey rahatlatabilir. Sorunsuz bir dönemdesiniz.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler hızlı bir şekilde gelişiyor ve beklenmeyeni karşılama yeteneğine sahip olmanız gerekiyor. Çeşitli yönlere çekileceksiniz, ancak pozitifliğiniz sizi aydınlatıyor olacak. Uzun vadede faydalı olacak özgün ve taze planlarla ortaya çıkacaksınız. 

21 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor durumda kalan insanların yardım servisi gibisiniz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla yakınlarınızı zorluyorsunuz. 

21 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dış etkenlerle ilgili olarak olumlu ve sakin bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; içinizdeki, çoğunlukla maddi konular hakkındaki endişeler, kendinizi biraz gergin hissetmenize ve günün sakinliğinin tadını tam çıkaramamanıza yol açabilirler.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda bazı değişiklikler olacak. İş yerinizdeki çalışmalarınıza odaklanmaya özen gösterin ve kötü niyetli insanlara karşı dikkatli olun. Vücudunuzun ihtiyaçlarını karşıladığınızdan emin olun ve daha sağlıklı beslenin.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan sevgilinize karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmaya çalışın. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle problem yaşıyorsunuz. Her ikinizin de üzülmenize neden olan bu sorunun çözümü için zamana ihtiyacınız var. Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Sürpriz para haberleriniz var. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

21 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 35" R
Ay
Aslan
19° 47' 49" R
Merkür
Koç
29° 11' 10"
Venüs
Boğa
19° 10' 16"
Mars
Koç
11° 02' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 45' 01"
Uranüs
Boğa
23° 12' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 29"
Lilith
Başak
24° 58' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>